Zorg jij ervoor dat de meeste mensen hun salaris op tijd krijgen? Ga dan werken bij de ADP. De organisatie ADP verwerkt de salarisadministratie van meer dan 1,4 miljoen Nederlandse werknemers.

ADP als werkgever

Werken bij ADP is jezelf uitdagen, risico’s nemen, royaal uitdelen en veranderingen doormaken. Bij ADP zijn namelijk tal van bedrijven die vertrouwen op de zakelijke verwerking en oplossingen voor het menselijk kapitaal. Ondernemerschap en jezelf voortdurend uitdagen staat daarbij centraal. Zo ontplooi jij jezelf in de gebieden waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Er zijn vele manieren om jouw carrière bij ADP te ontwikkelen zowel nationaal of internationaal. ADP is namelijk een organisatie van wereldformaat. Dat biedt veel voordelen, maar het kan ook zijn dat sommige procedures daardoor lang kan duren. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij ADP doe je online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Zijn ze hier tevreden over en ziet ADP een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij ADP.  De stappen van sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn. In alle gevallen is de eerste stap –na een positieve beoordeling jouw motivatiebrief – een kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je samen met een HR-manager en een collega van de afdeling waar je kan komen te werken. Is dit gesprek positief? Dan mag je door naar het online assessment van ADP. Tijdens dit online assessment van ADP wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en het kennisniveau. Zijn de resultaten van het online assessment van ADP positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager van de afdeling en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van ADP positief verlopen wordt er een aanbod door ADP gedaan. Ga je akkoord met het aanbod van ADP? Dan kun je daarna aan de slag met werken bij ADP.

ADP

  • Hoofdvestiging: Roseland, New Jersey, Verenigde Staten
  • Opgericht: 1949, Paterson, New Jersey, Verenigde Staten
  • Oprichters: Frank Lautenberg, Henry Taub
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

ADP assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.