Zorgen dat miljoenen mensen in de winkels, drogisterijen, supermarkt of online boodschappen kunnen doen, dat is wat Ahold Delhaize mogelijk maakt. Als een van de grootste food-retailers van de wereld is Ahold Delhaize toonaangevende speler op dat gebied.

Ahold Delhaize als werkgever

Bij Ahold Delhaize werken zo een n 372.000 collega’s in meer dan 6,700 lokale supermarkten, klein formaten speciaalzaken in de Verenigde Staten, Europa en Indonesië. Ze bedienen wekelijks maar liefst 50 miljoen mensen. Bij bij Ahold Delhaize betekent werken voor de grootste retailbrands in Nederland. Als jij daar gaat werken zie je iedere dag in de winkels de vruchten van jouw werk. Dat maakt werken bij Ahold Delhaize extra leuk. Door de grootschaligheid van het bedrijf is het werken bij Ahold Delhaize ook afwisselend en zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Ahold Delhaize heeft een sollicitatieprocedure wat bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie op te sturen. Binnen tien dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van Ahold Delhaize voor een telefonische kennismaking. De derde stap van de sollicitatieprocedure bij Ahold Delhaize houdt in dat je een online assessment maakt. Het online assessment van Ahold Delhaize bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden. Rond je het online assessment van Ahold Delhaize met een goed resultaat dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met éen van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap; het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Ahold Delhaize, dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij Ahold Delhaize.

Ahold Delhaize

  • Hoofdvestiging: Zaandam
  • CEO: Frans Muller
  • Opbrengst: 62,3 miljard EUR
Cognitive Ability TestNOA woordanalogieën

Cognitive Ability Test

35,00

Dertig dagen toegang tot volledige uitleg over de cognitive ability test en 1.900+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
8 lessen
50 testen
1.995 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
100+ tevreden gebruikers

Assessment onderdelen:

Componenten
Cijferreeksen
Controleren
Spiegelbeelden
Woordanalogieën

Gebruikt door:

Achmea, Ahold Delhaize, Heineken, KPMG en NN.

Zie ons bedrijvenoverzicht.

Ahold Delhaize assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je twee aantal woorden te zien met een onderliggend verband. Je moet vervolgens aangeven welk woord hetzelfde verband deelt met het gegeven derde woord.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien en moet je zelf het laatste cijfer bepalen. Dat doe je door eenvoudige berekeningen uit te voeren zoals: optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Het lastige is dat je moet leren zien welke berekening toegepast moet worden.

Componenten:

Bij componenten moet je krijg je een gebroken figuur te zien. Het is de bedoeling dat je dan aanwijst welk compleet figuur hiermee gevormd kan worden.

Controleren:

Bij controleren moet je in hele korte tijd bepalen of twee gegeven stukjes tekst of woorden hetzelfde zijn of niet. Door te oefenen leer je met de strakke tijd omgaan en makkelijker verschillen herkennen.

Spiegelbeelden:

Bij spiegelbeelden moet je aangeven welke figuren gespiegeld zijn aan het voorbeeld. Dit is een abstract onderdeel dat je met oefening goed onder de knie kunt krijgen.

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.