Zorgen dat miljoenen mensen in de winkels, drogisterijen, supermarkt of online boodschappen kunnen doen, dat is wat Ahold Delhaize mogelijk maakt. Als een van de grootste food-retailers van de wereld is Ahold Delhaize toonaangevende speler op dat gebied.

Ahold Delhaize als werkgever

Bij Ahold Delhaize werken zo een n 372.000 collega’s in meer dan 6,700 lokale supermarkten, klein formaten speciaalzaken in de Verenigde Staten, Europa en Indonesië. Ze bedienen wekelijks maar liefst 50 miljoen mensen. Bij bij Ahold Delhaize betekent werken voor de grootste retailbrands in Nederland. Als jij daar gaat werken zie je iedere dag in de winkels de vruchten van jouw werk. Dat maakt werken bij Ahold Delhaize extra leuk. Door de grootschaligheid van het bedrijf is het werken bij Ahold Delhaize ook afwisselend en zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Ahold Delhaize heeft een sollicitatieprocedure wat bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie op te sturen. Binnen tien dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van Ahold Delhaize voor een telefonische kennismaking.

Ahold test

De derde stap van de sollicitatieprocedure bij Ahold Delhaize houdt in dat je een online assessment maakt. Het online assessment van Ahold Delhaize bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden. Rond je het online assessment van Ahold Delhaize met een goed resultaat af?

De gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met éen van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap; het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Ahold Delhaize, dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij Ahold Delhaize.

Ahold Delhaize

  • Hoofdvestiging: Zaandam
  • CEO: Frans Muller
  • Opbrengst: 62,3 miljard EUR
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Ahold Delhaize assessment

Het assessment van Ahold wordt door PiCompany verzorgd. De test heet de Connector Ability Test. Soms staat er Connector Ability Test 2.0. Deze test bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Analogieën
  • Cijferreeksen
  • Figuurreeksen
  • Matrixen