Werken bij de Koninklijke BAM Groep, ook wel BAM genoemd, is werken bij een van de grootste Europese bouwconcerns.

BAM Groep als werkgever

Werken bij Koninklijke BAM Groep kan in elke fase van het bouwproces: van projectontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. In welke functie je ook komt te werken, BAM werkt met een klantgerichte aanpak. Hierbij vormen de eindgebruiker en de omgeving het uitgangspunt. Hierdoor wordt ook gevraagd aan de medewerkers om duurzame oplossingen te bedenken en te denken in mogelijkheden. Hier wordt dus ook in mogelijkheden voor de medewerkers gedacht. Daarom bieden zij veel doorgroeimogelijkheden aan. Maar ook kan je zelf een secundaire voorwaarden pakket samenstellen. Je kan ook jouw netwerk verbreden met het lidmaatschap van Young Bam.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de BAM Groep begint bij het solliciteren via de website. Hier kun je solliciteren op een van de openstaande functies of een openstaande sollicitatie indienen. Nadat BAM Groep jouw sollicitatie in overweging heeft genomen, en dit positief blijkt te zijn, zal je uitgenodigd worden voor een eerste gesprek met één van de recruiters van BAM Groep. Is dit gesprek goed bevallen? Dan word je uitgenodigd voor een online assessment. Met het online assessment van BAM Groep wordt jouw vermogen om probleemoplossend te werken en jouw communicatieve vaardigheden getoetst.

Is het online assessment van BAM Groep goed doorlopen en het eerste gesprek succesvol geweest? Dan is de volgende stap in de sollicitatieprocedure van BAM Groep een tweede gesprek. In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw verwachtingen en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief? Dan volgt er daarna het laatste gesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod van de BAM Groep? Dan kun je daarna starten met werken bij dit bouwbedrijf.

BAM

  • Hoofdvestiging: Bunnik
  • CEO: Rob van Wingerden (1 okt. 2014–)
  • Aantal werknemers: 20.156
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

BAM Groep assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.