Loon- en Aannemersbedrijf E.J. Brand B.V. is een innovatief en modern geoutilleerd bedrijf. Met al meer dan 50 jaar ervaring in diverse werken, ook in de kabel- en leidingsector.

Brand B.V. als werkgever

Als je hier werkt, help je bedrijven met het ontwikkelen en uitvoeren van ondergrondse infra werkzaamheden. Er is geen dag hetzelfde en er is vraag naar mensen met veel kennis. Het is bij Brand B.V. belangrijk dat je up to date bent. Daarom krijg je ook alle begeleiding en ondersteuning die nodig is bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Je krijgt goede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Dit wordt aangevuld met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de Brand B.V. begint met online solliciteren. Je stuurt jouw cv en motivatiebrief per email op. Heb jij de juiste vaardigheden en werkervaring voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Ging dit gesprek naar wens? Dan ga je door in de sollicitatieprocedure van Brand B.V..

De volgende stap is het maken van het online assessment. Dit zijn twee testen die je in een online omgeving maakt: een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Het online assessment van Brand B.V. gaat in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Is dit allemaal nog steeds positief?

Dan volgt er een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw motivatie. Ook bespreek je de resultaten van het online assessment. Hierna volgt een afsluitend gesprek en een aanbod voor een contract. Als je akkoord bent, heb je een mooie baan bij dit bouwbedrijf.

Brand B.V.

  • Opgericht: 1991
  • Lid van Bouwend Nederland
  • Hoofdkantoor: Dordrecht
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Brand B.V. assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.