Wil jij een carrière opbouwen in vastgoedadvies, vastgoedbeleggingen, vastgoedbeheer of facilitair management? Ga dan aan de slag bij CBRE.

CBRE als werkgever

CBRE biedt geïntegreerde vastgoedoplossingen voor eigenaren, beleggers en eindgebruikers overal ter wereld. Wil jij ook meerwaarde creëren voor vastgoed en investeringen? Ga dan hier aan de slag. Ga jij hier aan het werk? Dan is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière. Ook geloven ze hier dat werk meer is dan alleen werk. Daarom willen ze een fijne en stimulerende werkplek bieden. Om dat mogelijk te maken bieden ze tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de doelen van CBRE te realiseren.

Sollicitatieprocedure

De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Na twee weken krijg je een reactie op jouw sollicitatie. Bij voldoende raakvlakken word je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.

Dit eerste gesprek is met een recruiter en jouw toekomstige leidinggevende. In dit gesprek wordt ingegaan op jouw capaciteiten en werkervaring. De recruiter vertelt ook iets over de organisatie en functie. Na een succesvol eerste kennismakingsgesprek vervolg je de sollicitatieprocedure. De volgende stap  is het maken van een online assessment.

Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijke profielanalyse. Als je het assessment met succes hebt afgerond, kan het zijn dat er nog een extra gesprek wordt ingepland. Daarna ontvang je van een concreet aanbod en kun je daarna snel aan de slag bij dit bedrijf.

CBRE

  • Hoofdvestiging: Los Angeles, Californië, Verenigde Staten
  • CEO: Robert E. Sulentic
  • Opbrengst: 21,34 miljard USD (2018)
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

CBRE assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.