CTS Group is een organisatie dat de Europese distributie en logistiek regelt. Als je hier werkt, ben je dus zelf ook altijd in beweging.

CTS Group als werkgever

Persoonlijke service, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid; daar draait het om. Als je hier werkt, is het de bedoeling dat je jouw werkprocessen zo efficiënt mogelijk inricht. Daarnaast denk je altijd vanuit de klant. CTS Group denkt daarnaast ook aan de medewerkers. Zo kun je er vanuit gaan dat er korte lijnen binnen dit bedrijf zijn. Zo kan je snel schakelen, wat zorgt voor efficiëntie. Daarnaast wordt er flink in jouw ontwikkeling geïnvesteerd. Via de Academy wordt er daarom voor jou een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) opgesteld. Zo kun je blijven groeien.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor de CTS Group? De eerste stap om dat te bereiken is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen.

Ziet de recruiter in jou een goede aanwinst? Dan is een eerste gesprek van de sollicitatieprocedure bij CTS Group een gesprek met één van de recruiters en iemand van de betreffende team. Verliep dit gesprek van een leien dakje? Dan word je uitgenodigd voor het maken van het online assessment van CTS Group.

Het online assessment van CTS Group zijn vragen die te maken hebben met jouw capaciteiten, probleemoplossend vermogen en hoe jij communiceert. Op basis van jouw motivatie en de uitslag van het online assessment wordt bekeken of jij past bij  de cultuur van CTS Group. Ziet CTS Group een goede match met jou? Dan is de volgende stap in de sollicitatieprocedure bij CTS Group een tweede gesprek. Dit kan zijn nogmaals met jouw toekomstige leidinggevende of een aantal toekomstige collega’s. Ging dit gesprek ook weer uitstekend? Dan mag je daarna een contract kan tekenen bij dit distributiebedrijf.

CTS Group

  • Opgericht: 1995
  • Omzet: 220 miljoen EUR (2018)
  • Aantal medewerkers: 190
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

CTS Group assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.