Een veilig Nederland. Daar draag jij zorg voor als je gaat werken bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning. Je controleert de veiligheidsaspecten en draagt zorgt voor vrijheidsbenemende straffen en maatregelen.

Dienst Vervoer en Ondersteuning als werkgever

De DVO zet medewerkers in voor de beveiliging van overheidsgebouwen en –organisaties. Behalve uitdagende opdrachten en een inspirerende werkomgeving biedt de DVO ook goede primaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvangt je een mooi salaris, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en 13e maand.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld als je gaat werken bij DV&O. Zo ontvang je een vergoeding voor woon-werkverkeer. Je kunt gebruikmaken van verlof- en studieregelingen. Maar ook, betaald ouderschapsverlof. Of, je kiest voor een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning? Dan is er een strenge selectieprocedure. Na het insturen van jouw motivatiebrief vindt de eerste selectie plaats. Hierna word je gevraagd om enkele psychologische test uit te voeren. Het e-assessment van Dienst Vervoer en Ondersteuning bestaat uit een capaciteitentest, een persoonlijkheidstest en een drijfverentest.

Zijn de resultaten van de psychologische test en het online assessment goed? Dan word je uitgenodigd voor de volgende ronde, de speeddate ronde. In deze ronde voer je vier gesprekken van elk 10 minuten met verschillende professionals uit het vakgebied. Ook kan het zijn dat een assessment of competentie interview deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Dat is afhankelijk van de functie waar je op solliciteert.

De uitkomsten van deze testen en gesprekken vormen uiteindelijk de beslissing of je doorgaat voor het sollicitatiegesprek. De sollicitatieprocedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna mag je het contract tekenen en kun je aan de slag bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning.

Dienst Vervoer en Ondersteuning

  • DV&O verzorgt het vervoer van arrestanten, gedetineerden en vreemdelingen
  • Aantal medewerkers: 1655
  • In 20198 heeft DV&O 9 miljoen kilometers afgelegd met justitiabelen in het voertuig
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Dienst Vervoer en Ondersteuning assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.