Een veilig Nederland, daar draag jij zorg voor als je gaat werken bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning. Je controleert de veiligheidsaspecten en draagt zorgt voor vrijheidsbenemende straffen en maatregelen.

Dienst Vervoer en Ondersteuning als werkgever

De Dienst Vervoer en Ondersteuning – onderdeel van de Dienst Justitiële Inrichtingen zet medewerkers in voor de beveiliging van overheidsgebouwen en –organisaties. Behalve uitdagende opdrachten en een inspirerende werkomgeving biedt de Dienst Vervoer en Ondersteuningen ook goede primaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvangt je een mooi salaris, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en 13e maand. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld als je gaat werken bij DV&O, zo ontvang je een vergoeding voor woon-werkverkeer, kun je gebruik maken van verlof- en studieregelingen, betaald ouderschapsverlof of flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning, dan is er een strenge selectieprocedure. Na het insturen van jouw motivatiebrief vindt de eerste selectie plaats op basis van de sollicitatiebrief. Hierna word je gevraagd om enkele psychologische test uit te voeren. Ook word je uitgenodigd om een online assessment te maken. Het online assessment van Dienst Vervoer en Ondersteuning bestaat uit een capaciteitentest, een persoonlijkheidstest en een drijfverentest. Zijn de resultaten van de psychologische test en het online assessment goed? Dan word je uitgenodigd voor de volgende ronde, de speeddate ronde. In deze ronde voer je vier gesprekken van elk 10 minuten met verschillende professionals uit het vakgebied. Ook kan het zijn dat een assessment of competentie interview deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure, dat is afhankelijk vaan de functie waar je op solliciteert. De uitkomsten van deze testen en gesprekken vormen uiteindelijk de beslissing of je doorgaat voor het sollicitatiegesprek. De sollicitatieprocedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna mag je het contract tekenen en kun je aan de slag bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning.

Dienst Vervoer en Ondersteuning

  • DV&O verzorgt het vervoer van arrestanten, gedetineerden en vreemdelingen
  • Aantal medewerkers: 1655
  • In 20198 heeft DV&O 9 miljoen kilometers afgelegd met justitiabelen in het voertuig

Dienst Vervoer en Ondersteuning assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.