Werken bij Experis betekent verbinden van talenten aan werk wereldwijdVan intercedent, recruiter, planner tot salesmanager; alle functies hebben één ding gemeen, namelijk het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers.

Experis als werkgever 

Bij Experis worden talenten aan het werk geholpen en wordt er gekeken naar de beide kanten van de match om zo een optimale verbinding te zoeken. Maar ook intern werken er veel talenten. Ga jij aan het werk bij Experis dan is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière bij ExperisZo wordt er een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld voor jou, waarin je je persoonlijke doelstellingen koppelt aan de doelstellingen van Experis. Zo borg je dat jouw groei en ambities ook tot resultaat leiden voor Experis. Daarnaast bieden ze een tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de doelen van Experis wereldwijd te realiseren.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook wereldwijd talenten gaan verbinden? Solliciteer dan bij Experis. De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent corporate recruiter uitgenodigd voor een telefonisch interview en een online assessment. Het online assessment van Experis bestaat uit een persoonlijkheidstest en een test om jouw cognitieve capaciteiten vast te stellen. Deze testen kun je online ook alvast oefenen. Na het succesvol doorlopen van het online assessment van Experis wordt een referentie onderzoek uitgevoerd. Zijn de resultaten van de online assessment van Experis en het referentie onderzoek positief? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met je toekomstige manager. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Experis jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je aan de slag bij Experis.

Experis

 • Experis is het wereldwijde professional merk van ManpowerGroup
 • Aantal werknemers: meer dan 38.000
 • Actief in 50 landen wereldwijd
HFM VIT OefenpakketHFM syllogismen oefenen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Specifieke Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 1.500 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

 • 30 dagen toegang
 • 14 lessen
 • 55 testen
 • 1511 oefenvragen

Dit oefenpakket bevat:

 • Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
 • Logisch redeneren (syllogismen)
 • Verbale aanleg (analogieën)
 • Oefenassessment VIT stijl

Ook te koop als onderdeel van:

Experis assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.