Werken bij Experis betekent, verbinden van talenten aan werk wereldwijd. Van intercedent, recruiter, planner tot salesmanager. Alle functies hebben één ding gemeen. Namelijk, het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers.

Experis als werkgever

Bij Experis worden talenten aan het werk geholpen. Er wordt gekeken naar beide kanten van de match om zo een optimale verbinding te zoeken. Maar ook intern werken er veel talenten. Ga jij aan het werk bij Experis? Dan is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière. Zo wordt er een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld voor jou. Daarin koppel je persoonlijke doelstellingen aan doelstellingen van Experis. Zo borg je dat jouw groei en ambities ook tot resultaat leiden voor de werkgever. Daarnaast bieden ze een tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de bedrijfsdoelen wereldwijd te realiseren.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook wereldwijd talenten gaan verbinden? Solliciteer dan bij Experis. De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent corporate recruiter uitgenodigd. De eerste stappen zijn een telefonisch interview en een online assessment.

Het assessment

Het online assessment bestaat uit een persoonlijkheidstest en capaciteitentest. Deze testen kun je online ook alvast oefenen. Gaat het assessment goed? Dan wordt een referentie onderzoek uitgevoerd. Is dat ook goed? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met jouw toekomstige manager. Klikt het aan beide kanten?

Arbeidsvoorwaarden

Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Experis jou een aanbod doet. Ook worden de arbeidsvoorwaarden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je aan de slag bij Experis.

Experis

  • Experis is het wereldwijde professional merk van ManpowerGroup
  • Aantal werknemers: meer dan 38.000
  • Actief in 50 landen wereldwijd
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Experis assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.