Op zoek naar een frisse blik van ondernemend talent? Daarvoor moet je bij Frisse Blikken zijn, een jonge organisatie die helpt om mensen te ontwikkelen en samen met bedrijven te verbinden.

Frisse Blikken als werkgever

Hier werk je vier dagen in de week bij een opdrachtgever. De laatste dag van de week investeer je in jezelf en in jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan je niet alleen goed jezelf ontwikkelen via training en coaching. Maar je kunt ook meteen deze kennis en theorie in de praktijk brengen. Je kunt als ‘nieuweling’ een frisse blik werken op de zaken bij de opdrachtgever waar je werkt. Hier werk je dus optimaal aan jezelf en jouw carrière. Frisse Blikken ondersteunt je dan ook in alle stappen van jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Wil jij hier werken? Dan is de eerste stap het insturen van jouw sollicitatie. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Zien ze in jou een potentiele ‘frisse blik’? Dan word je uitgenodigd om allereerst een vragenlijst in te vullen.

Hierna word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek kun je jouw motivatie toelichten en vertellen wie je bent. Gaat dit gesprek goed? Dan ga door in de sollicitatieprocedure.

Dit is het maken van een online assessment. In dit assessment wordt gekeken naar jouw drijfveren, wie je bent als collega en wat je verwacht van een loopbaan. Ook wordt er een capaciteitentest uitgevoerd. Denken ze dat je past binnen hun organisatie en bij één van de opdrachtgevers? Dan mag je in de volgende ronde van de sollicitatieprocedure de managers overtuigen met een pitch.

Zijn ze overtuigd door jou? Dan kan het zijn dat er nog een vervolg assessment wordt gevraagd om nog beter inzicht te krijgen in jouw ervaring en capaciteiten. Als afsluiting van de sollicitatieprocedure van Frisse Blikken krijg jij een aanbod en wordt in het gesprek de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Frisse Blikken

  • Aantal werknemers: 93
  • Aantal opdrachtgevers: 310
  • Werknemers in Nederland en Indonesië
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Frisse Blikken assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.