Op zoek naar een frisse blik van ondernemend talent? Daarvoor moet je bij Frisse Blikken zijn, een jonge organisatie die helpt om mensen te ontwikkelen en samen met bedrijven te verbinden.

Frisse Blikken als werkgever

Ga je werken bij Frisse Blikken dan werk je vier dagen in de week bij een opdrachtgever. De laatste dag van de week investeer je in jezelf en in jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan je niet alleen goed jezelf ontwikkelen via training en coaching, maar je kunt ook al gelijk deze kennis en theorie in de praktijk brengen. Je kunt als ‘nieuweling’ een frisse blik werken op de zaken bij de opdrachtgever waar je werkt. Werken bij Frisse Blikken betekent dan ook dat je optimaal aan jezelf en jouw carrière werkt. Frisse Blikken ondersteunt je dan ook in alle stappen van jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken bij Frisse Blikken? Dan is de eerste stap het insturen van jouw sollicitatie. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Ziet Frisse Blikken in jou een potentiele ‘frisse blik’? Dan word je uitgenodigd om allereerst een vragenlijst in te vullen. Hierna word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek kun je jouw motivatie toelichten en vertellen wie je bent. Gaat dit gesprek goed? Dan ga door in de sollicitatieprocedure van Frisse Blikken. Dit is het maken van een online assessment van Frisse Blikken. In dit assessment wordt gekeken naar jouw drijfveren, wie je bent als collega en wat je verwacht van een loopbaan. Ook wordt er een capaciteitentest uitgevoerd. Denkt Frisse Blikken dat je past binnen hun organisatie en bij een van de opdrachtgevers? Dan mag je in de volgende ronde van de sollicitatieprocedure van Frisse blikken de managers overtuigen met een pitch. Zijn ze overtuigd door jou? Dan kan het zijn dat er nog een vervolg assessment wordt gevraagd om nog beter inzicht te krijgen in jouw ervaring en capaciteiten. Als afsluiting van de sollicitatieprocedure van Frisse Blikken krijg jij een aanbod en wordt in het gesprek de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Frisse Blikken

  • Aantal werknemers: 93
  • Aantal opdrachtgevers: 310
  • Werknemers in Nederland en Indonesië

Frisse Blikken assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.