Doe je niets liever dan klanten helpen en verrassen met het bedenken, realiseren én implementeren van Analytics-oplossingen? Ga dan werken bij Future Facts.

Future Facts als werkgever

Hier wordt verborgen waarde uit data gehaald. Hier werk je in een technologische omgeving. Er is altijd oog voor innovaties en hoe je meerwaarde kunt creëren. In deze omgeving komen ook de kernwaarden – inspirerend, sociaal, scherp, verantwoordelijk en gericht op groei – goed naar voren. Wil je gaan werken bij Future Facts? Dan is het van belang dat je je in deze kernwaarden kunt vinden. Want ze staan centraal in de werkwijze.

Sollicitatieprocedure

Wil jij jouw ambities op het gebied van data waarmaken? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functies. Zijn ze hier tevreden over en zien ze een match?

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek. In dit gesprek maak je kennis met elkaar. Ook worden jouw ambities, drijfveren en achtergrond besproken.

Was dit een prettig gesprek? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure. De volgende stap bestaat uit het maken van een online assessment. In het online assessment word jouw rekenkundige en verbale vermogen getoetst. Ook worden je technische skills getoetst.

Zijn de resultaten van het online assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw kernwaarden, de werkwijze van Future Facts en wat ze zoeken.

Zijn deze uitkomsten  van het tweede gesprek positief dan volgt de laatste stap van de selectieprocedure. Je krijgt een aanbieding en kan daarna bij akkoord het contract tekenen. Hierna kun je aan de slag bij Future Facts.

Future Facts

  • Bij Future Facts werken zo’n 25 Data Scientists, Data Engineers en Business Consultants
  • Opgericht: 2015
  • Future Facts is een dochteronderneming van de Hot ITem Groep
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Future Facts assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Andere bedrijven: