Hier werk je bij het grootste chemiebedrijf in de Benelux. Deze werkgever komt oorspronlijke uit Engeland en is actief in verschillende branches.

INEOS als werkgever

Je werkt hier in een open bedrijfscultuur waar teamwerk, vernieuwing en eigen initiatief voorop staan. Bij INEOS wordt gesproken over het INEOS-verschil. Dit verschil kun je zelf maken als je hier werkt. Je bepaalt zelf hoe jouw carrière bij INEOS eruitziet. Daarvoor wordt veel geïnvesteerd in opleidingen en in persoonlijke ontwikkeling. Daarom kan jij je verdiepen in dat waar je goed bent.

INEOS heeft een groot aanbod van verschillende projecten. Daarom kan je veel verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren. Je hebt hier de voordelen van een grote werkgever. Maar je hanteert de pragmatische werkwijze van een kleiner bedrijf. Je krijgt veel mogelijkheden, uitdagingen en vanaf het begin is er ruimte voor eigen inbreng!

Sollicitatieprocedure

Wil je hier werken? Dan moet je eerst jezelf registreren op de website om te kunnen solliciteren. Hierna kun je via een online profiel jouw sollicitatie voor een openstaande vacature indienen. Ook kun je een open sollicitatie invoeren. Ziet de recruiter van INEOS in jouw profiel een match? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Eerste gesprek

Dit gesprek voer je met een recruiter en de HR-manager. Ging het eerste gesprek goed? Dan ga je door in de sollicitatieprocedure van INEOS. Dit is het maken van een online assessment. Het online assessment van INEOS bestaat uit een persoonlijkheidstesten een capaciteitentest. Heb jij het assessment positief doorlopen?

Tweede gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Het tweede gesprek voer je samen met de manager van de desbetreffende afdeling en een andere collega. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek van de sollicitatieprocedure bij INEOS. Dit is een gesprek met de recruiter over de arbeidsvoorwaarden. Hierna volgt er een aanbod en kun je na het accepteren van het aanbod aan de slag bij een van de grootste werkgevers uit de Benelux.

INEOS

  • Opgericht: 1988
  • Omzet: 60 miljard USD (2018)
  • De meeste van de medewerkers van INEOS zijn terechtgekomen bij bedrijven als BASF, Bayer, Borealis, BP, Degussa, Dow, EnichemHoechst, ICI, Norsk Hydro en Solvay 
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

INEOS assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.