Maandag is marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid.

Maandag als werkgever
De maandag staat voor een nieuw en fris begin, voor ambitie en optimisme. Dat is het gevoel wat je elke dag krijgt als je gaat werken bij Maandag. Werken bij Maandag doe je in een fijne omgeving, waar bevlogen, ondernemende medewerkers werken. Plezier staat centraal en met de juiste professionaliteit kan jij elke dag mensen verbinden. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken.

Sollicitatieprocedure
Wil je ook elke dag met een fris en nieuw begin gaan werken? Begin dan met solliciteren met werken bij Maandag. Dit kan je doen door het invullen van het online sollicitatieformulier. Bij voldoende raakvlakken word je door een recruiter uitgenodigd voor een telefonische interview en een online assessment van Maandag. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Deze testen kun je online ook alvast oefenen. Na het succesvol doorlopen van het online assessment van Maandag word je uitgenodigd voor een gesprek met de recruiter op het hoofdkantoor van Maandag. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar jouw motivatie en de uitslagen van het online assessment. Ging dit goed? Dan volgt er een tweede gesprek met jouw toekomstige manager? Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Maandag jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan begin je op maandag bij Maandag.

Maandag

 • Opgericht in 1989
 • Aantal vestigingen: 25
 • CEO: Madelon Eltink
HFM VIT OefenpakketHFM syllogismen oefenen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Specifieke Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 1.500 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

 • 30 dagen toegang
 • 14 lessen
 • 55 testen
 • 1511 oefenvragen

Dit oefenpakket bevat:

 • Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
 • Logisch redeneren (syllogismen)
 • Verbale aanleg (analogieën)
 • Oefenassessment VIT stijl

Ook te koop als onderdeel van:

Maandag assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.