NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor dat adviseert volgens Nederlands, Luxemburgs en Belgisch recht. Er zijn vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Londen, Brussel, New York en Luxemburg. NautaDutilth biedt carrièremogelijkheden aan voor studenten, starters, professionals en bij business support.

Van alle markten thuis

Er wordt gewerkt met multidisciplinaire sectorteams om zo kennis te bundelen in sectoren zoals Agri & Food, Energy & Natural Resources, Financiële Instellingen, Transport & Logistiek en Vastgoed & Infrastructuur. Daarnaast zijn er praktijkgebieden, deze focussen zich op onderwerpen als onder andere Arbeid & Pensioen, Fiscaal Recht en Fraude & Organisatie criminaliteit. Oftewel, genoeg mogelijkheden om de functie te zoeken dat naar het hart ligt! Het bedrijf is op zoek naar ambitieuze, team-georiënteerde en communicatieve medewerkers.

Sollicitatieprocedure

Voor de meeste functies binnen NautaDutilth bestaat dit proces uit vier rondes. Ten eerste, zorg dat jouw (socialmediakanalen ook zakelijk representatief zijn. Door dit te screenen waarborgt het bedrijf zijn professionaliteit van de dienstverlening. Vervolgens, na een selectieronde uit de schriftelijke sollicitaties bestaat de eerste ronde uit een gesprek met de sollicitatiecommissie.

NautaDutilh assessment

Mocht dit gesprek goed verlopen dan volgt direct op kantoor een e-assessment. Houd hier dus rekening mee dat voordat je het gesprek hebt, voldoende hebt geoefend op de onderdelen Statische figuurreeksen, matrixen, analogieën en rekenen met tabellen en grafieken (NIT-H). Bij een goed resultaat van de online assessment word je uitgenodigd voor een gesprek met drie partners. Hier wordt jouw casus besproken die je voor dit gesprek hebt voorbereid.

NautaDutilh

  • NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Londen, Luxemburg, Brussel, Rotterdam en New York
  • Is opgericht in 1724 door Adriaen Schadee als notariskantoor in Rotterdam
  • Nobelprijswinnaar voor de Vrede, Tobias Asser, en eerste Nederlandse vrouwelijke advocaat Adolphine Kok hebben bij het bedrijf gewerkt
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

NautaDutilh assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.