Een internationaal advocatenkantoor dat adviseert volgens Nederlands, Luxemburgs en Belgisch recht met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Londen, Brussel, New York en Luxemburg. NautaDutilth biedt carrièremogelijkheden aan voor studenten, starters, professionals en bij business support.

Van alle markten thuis

Er wordt gewerkt met multidisciplinaire sectorteams om zo kennis te bundelen in sectoren zoals Agri & Food, Energy & Natural Resources, Financiële Instellingen, Transport & Logistiek en Vastgoed & Infrastructuur. Daarnaast zijn er praktijkgebieden, deze focussen zich op onderwerpen als onder andere Arbeid & Pensioen, Fiscaal Recht en Fraude & Organisatie criminaliteit. Oftewel, genoeg mogelijkheden om de functie te zoeken dat naar het hart ligt! Het bedrijf is op zoek naar ambitieuze, team-georiënteerde en communicatieve medewerkers.

Sollicitatieprocedure

Voor de meeste functies binnen NautaDutilth bestaat dit proces uit vier rondes. Ten eerste, zorg dat jouw (socialmediakanalen ook zakelijk representatief zijn. Door dit te screenen waarborgt het bedrijf zijn professionaliteit van de dienstverlening. Vervolgens, na een selectieronde uit de schriftelijke sollicitaties bestaat de eerste ronde uit een gesprek met de sollicitatiecommissie. Mocht dit gesprek goed verlopen dan volgt direct op kantoor een e-assessment. Houd hier dus rekening mee dat voordat je het gesprek hebt, voldoende hebt geoefend op de onderdelen Statische figuurreeksen, matrixen, analogieën en rekenen met tabellen en grafieken (NIT-H). Bij een goed resultaat van de online assessment word je uitgenodigd voor een gesprek met drie partners. Hier wordt jouw casus besproken die je voor dit gesprek hebt voorbereid.

NautaDutilh

  • NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Londen, Luxemburg, Brussel, Rotterdam en New York
  • Is opgericht in 1724 door Adriaen Schadee als notariskantoor in Rotterdam
  • Nobelprijswinnaar voor de Vrede, Tobias Asser, en eerste Nederlandse vrouwelijke advocaat Adolphine Kok hebben bij het bedrijf gewerkt

NautaDutilh assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.