NIBC Bank is een Nederlandse bank die zich richt op zakelijke en particuliere klanten. Het doel is om een verschil te maken voor har klanten op beslissende momenten.

NIBC als werkgever

NIBC is een relatief kleine bank met een dynamische en informele cultuur. Je zult direct een impact maken op zowel de bank als haar klanten. Als je gaat werken bij NIBC krijg je direct verantwoordelijkheden,  ga je al snel met klanten om tafel en wordt je de mogelijkheid geboden om te begrijpen hoe een bank werkt. Dit is een unieke mogelijkheid om jouw talenten te laten zien en ontwikkelen. Binnen NIC wordt dan ook en prestatiegerichte cultuur bevorder, zodat ze op elk niveau in de behoefte van de klant kunnen voorzien. Ontwikkeling van de juiste deskundigheid en kennis is net zo belangrijk als flexibiliteit. Daarom biedt NIBC ook flexibel werkplekken. Hierdoor kun je werken waar en wanneer je wilt

Sollicitatieprocedure

Wil je ook gaan werken bij NIBC? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functies. Er wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen en je motivatie bief en CV te uploaden. Ook andere documenten met betrekking tot je studie zoals een cijferlijst worden gevraagd om mee te sturen. Of als je echt indruk wilt maken kun je ook een videosollicitatie uploaden. Heb je indruk gemaakt? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek van de sollicitatieprocedure bij NIBC. Verloopt dit gesprek succesvol dan mag je vervolgens het online assessment van NIBC maken. Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest. In de capaciteitentest van NIBC wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van NIBC positief? Dan word je uitgenodigd voor tweede gesprek met de manager van de afdeling waar je gaat werken. Heb je ook tijdens dit gesprek jezelf goed kunnen verkopen? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij NIBC.

NIBC

  • Opgericht: 1945
  • Vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Frankfurt, Londen en Brussel
  • Aantal werknemers: 666
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

NIBC assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.