Al acht eeuwen levert het Reinier de Graaf Gasthuis zorg aan inwoners van Delft en omgeving. Het gaat hierbij om specialistische zorg voor de speerpunten van het ziekenhuis als oncologieouderen en moeder en kind.

Samen zorgen doet ertoe 

Volgens het ziekenhuis is samen zorgen van levensbelang, niet alleen voor de kwaliteit van de zorg maar ook voor ons bestaansrecht. Oprecht aandacht wordt gezien als een belangrijk aspect van zorg en is daarom één van de kernwaarden van het ziekenhuis.

Daarbij ook het grensverleggend handelen om de beste zorg te bieden, denken in mogelijkheden, nieuwsgierig blijven en nieuwe dingen uitproberen vallen hier allemaal onder. Eigen inbreng kunnen ze daarom ook enorm waarderen om aan beide genoemde kernwaarden te voldoen.

Sollicitatieprocedure 

Bij Reinier de Graaf Gasthuis is het normaal om digitaal te solliciteren naar een functie door op de solliciteer-button te klikken. Voeg daarbij de gevraagde documenten toe. Wellicht kun je hier ook een vragenlijst verwachten waarbij ze je toetsen op bepaalde harde eisen of wordt er gevraagd een opdracht die aansluit bij de vacature te maken.

Als er wordt gevraagd om een online assessment kun je de volgende onderdelen verwachten: figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Binnen een paar werkdagen kun je vervolgens een eerste reactie verwachting en na de genoemde sluitingsdatum hoor je of je wordt uitgenodigd voor een selectiemoment.

Zo’n moment kan onder andere een spreekuur, gesprek, rondleiding of speeddate zijn. In sommige gevallen is er spraken van een tweede selectie gesprek of (een gedeelte van) een dag meelopen op de afdeling. De uitslag van de gesprekken en selectiemoment wordt altijd telefonisch aan je doorgegeven.

Reinier de Graaf Gasthuis

  • Bij het ziekenhuis werken 2600 medewerkers waaronder 200 medische specialisten en 800 verpleegkundigen 
  • Naast de hoofdlocatie in Delft, zijn er ook vestigingen te vinden in Voorburg, Ypenburg en Naaldwijk.  
  • 450.000 mensen wonen in het bereik van het ziekenhuis, dat beschikt over 481 bedden
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Reinier de Graaf Gasthuis assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.