Vol energie aan het werk en werken aan een leefwereld van energie. Dat doet Stedin, de netbeheerder in het grootste gedeelte van de Randstad.

Stedin als werkgever

In de wereld van energie speelt veel, ga je aan de slag bij Stedin dan rol je gelijk mee in de vernieuwingen en veranderingen die er spelen op het gebeid van energie. Van de energietransitie tot duurzaam produceren. Op welk gebeid je ook aan het werkt bent, bij Stedin word je betrokken bij alle veranderingen en innovaties.

Als je aan het werk gaat bij Stedin wordt niet alleen betrokken maar er wordt ook verwacht dat je erover mee denkt en input levert. Stedin verbindt niet alleen ruim 2 miljoen klanten, maar ze binden ook de medewerkers met elkaar. Zo verbinden ze graag jou en andere collega’s aan elkaar of aan innovatieve partijen zodat je kunt blijven leren en ontwikkelen op het gebied van jezelf en de energietransitie. Zo ben je samen gericht op de toekomst, waarin ruimte is om het werk van Stedin en jezelf te verbeteren en vernieuwen.

Sollicitatieprocedure

Werken bij Stedin begint met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal dagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Is dit een positieve reactie?

Eerste gesprek

Dan is het eerste gesprek van de sollicitatieprocedure van Stedin een kennismakingsgesprek op het hoofdkantoor. Dit eerste gesprek is altijd met een aantal toekomstige collega’s. Dit kan een leidinggevende, recruiter of aanstaande collega zijn. Jouw kennis, ervaring en ontwikkelmogelijkheden komen aan bod in dit gebrek.

Assessment

In het online assessment van Stedin wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw cognitieve vaardigheden en in hoeverre je past binnen het team. Hierna volgt meestal een vervolggesprek als er een goede match blijkt te zijn.

Laatste gesprekken

Tijdens dit gesprek gaat het over de inhoud van de baan die jij ambieert en wat Stedin jou te bieden heeft. Is er nog steeds een klik na dit gesprek? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Stedin

  • Omzet: 1,8 miljoen EUR (2018)
  • Stedin is verantwoordelijk voor transport van elektriciteit en gas in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de Rotterdamse haven
  • Vroeger heette Stedin Eneco Netbeheer
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Stedin assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.