Young Capital is een online uitzendbureau wat richt om studenten en pas afgestudeerden te verbinden met werkgevers.

Young Capital als werkgever

Young Capital is nog een jong uitzendbureau en hebben de grootste jongerendatabase van Europa. Werken bij Randstad staat voor het maken van impact en jongeren werk centraal zetten. Met andere woorden: dit betekent dat als je gaat werken bij Randstad je impact maakt door jongeren, studenten of starters te verbinden met werkgevers. Om succesvol hierin te zijn is er alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Kennis en groei is niet het enigste wat Young Capital je aanbiedt, je mag ook rekenen op goede primaire en secundaire voorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Werken bij Young Capital begint met het invullen van het online sollicitatieformulier. Je kunt hier je motivatiebrief en CV indienen, maar er wordt ook gevraagd naar opleidingen, nevenactiviteiten en persoonlijke gegevens. Jouw ingediende sollicitatie wordt vervolgens door Young Capital beoordeeld. Bij voldoende raakvlakken word je door een recruiter uitgenodigd voor een telefonische screening. Hierin wordt ingegaan opleiding, beschikbaarheid, werkervaring en motivatie worden besproken. Bij een positief telefonisch gesprek word je vervolgens uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek op een van de vestigingen. Voordien het gesprek maak je op kantoor het online assessment van Young Capital. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Na het succesvol doorlopen van het online assessment van Young Capital worden vervolgens de referenties na gebeld. Is dit allemaal in orde? Dan word je voorgesteld bij je toekomstige werkgever en heb je een gesprek bij de opdrachtgever. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Young Capital jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ben je akkoord met het aanbod? Dan begin je daarna bij je nieuwe opdrachtgever.

Young Capital

  • Opgericht: 2005
  • In eerste instantie was www.studentenwerk.nl (2000) het eerste begin van Young Capital
  • Young Capital is een holding en bestaat uit StudentenWerk, StudentJob International, YoungCapital en YoungCapital Professionals
Adaptieve capaciteitentest oefenpakketACT figuurreeksen oefenen

Adaptieve capaciteitentest Oefenpakket

35,00

Online training voor de adaptieve capaciteitentest. De training bestaat uit 1.100+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de test voor te bereiden.

In het kort:

  • 30 dagen toegang
  • 14 lessen
  • 49 testen
  • 1110 oefenvragen

Geschikt voor:

  • Adaptieve Capaciteiten Test (ACT) – Algemene Intelligentie
  • HBO / WO Selectie Test

Gebruikt door onder andere:

  • Coolblue, Dentons Boekel, fonQ, Lidl, Menea, PostNL, Sogeti, Young Capital en Young Colfield.

Bekijk hier het meest recente en volledige overzicht.

Ook te koop als onderdeel van:

Young Capital assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de namen: verbaal en verbale analogieën.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: numeriek of cijferreeksen H.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: abstract.

In sommige gevallen kun je de volgende onderdelen extra krijgen:

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Stroomdiagrammen:

Bij stroomdiagrammen krijg je een legenda te zien met veranderingen op basis van letters of figuren. Vervolgens krijg je een beginfiguur te zien en de verandering. Jij moet dan de uitkomst bepalen.