Dosign assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Dosign? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

Dosign is het detacheringsbureau in de techniek. Werken bij Dosign betekent onbegrensde mogelijkheden op gebied van techniek.

Dosign als werkgever

Dosign heeft als slogan dat ze ‘the connecting element’ zijn. Ze zoeken de verbinding tussen hoogopgeleide technici op verschillende gebieden. Denk dan aan: R&D, Engineering en (construction) management en werkgevers. Hier komt jouw interesse, kennis en vaardigheden maximaal tot zijn recht. Je krijgt maximale uitdaging en doorgroeimogelijkheden binnen Dosign.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook een Dosigner worden? Dan kun je via de email een CV en brief insturen. Is jouw sollicitatiebrief en CV positief beoordeeld door de HR-manager? Dan ga je door naar de volgende stap in de sollicitatieprocedure van Dosign.

Het gesprek

Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek met de HR-manager en jouw potentiële manager. Zien ze voldoende aanknopingspunten en een aanstormend talent in jou? Dan ga je door naar de volgende ronde van de procedure. In deze stap moet je het e-assessment maken.

Het assessment

Het assessment kan een dag of een middag duren. Tijdens deze dag komt van alles aan bod. Je kunt hierbij denken aan een diepte-interview, een rollenspel of een case die je moet maken. Daarnaast moet je een capaciteitentest maken. Deze test wordt afgenomen door HFM. Je kunt dan de SIT of de VIT krijgen. Met ons oefenpakket bereid je beide testen perfect voor.

Eindgesprek

Dan word je daarna uitgenodigd voor een tweede gesprek. In dit gesprek komt de uitslag van het assessment aan bod. Als alles goed gaat, krijg je hierna jouw contract aangeboden.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge