Hellotest maakt gebruik van de diensten van Mollie om veilige betalingen mogelijk te maken.

Betalen met Bancontact / Mistercash

Het is mogelijk om met Bancontact / Mistercash te betalen. Na het selecteren van deze betaaloptie word je doorgeleid naar de veilige omgeving van je eigen bank. Hellotest noch derden kunnen deze gegevens onderscheppen.

Betalen met iDeal

Het is mogelijk om met iDeal te betalen. Na het selecteren van deze betaaloptie word je doorgeleid naar de veilige omgeving van je eigen bank. Hellotest noch derden kunnen deze gegevens onderscheppen.

Betalen met Mastercard / VISA

Het is mogelijk om met Mastercard / VISA te betalen. Na het selecteren van deze betaaloptie word je doorgeleid naar de veilige omgeving van Mastercard / VISA. Hellotest noch derden kunnen deze gegevens onderscheppen.

Betalen met PayPal

Het is mogelijk om met PayPal te betalen. Na het selecteren van deze betaaloptie word je doorgeleid naar de veilige omgeving van PayPal. Hellotest noch derden kunnen deze gegevens onderscheppen.

Betaalbevestiging

Na afronding van de betaling ontvang je een bevestiging van de geslaagde betaling. Als je deze niet ontvangen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice (info@hellotest.nl).

SSL Certificaat

Betalingen worden veilig uitgevoerd, te herkennen aan het groene slotje bovenin de browser. Het SSL certificaat geeft aan dat de gegevens die verzonden worden naar de website beveiligd zijn.

PayPaliDealBancontactCreditcard