Type testen van Hellotest

Als je gaat solliciteren, of je wilt inschrijven voor een studie, zul je gauw merken dat je in veel gevallen een test moet afleggen om door te gaan naar een volgende ronde. Het maken van een test kan voor veel stress zorgen. Immers, als je de test niet haalt, houdt de sollicitatie- of toelatingsprocedure vaak op. Met Hellotest bereid je je voor op ieder type test. Wij bieden je oefenpakketten voor:

Een goede voorbereiding is alles

Een goed begin is de helft, toch? Dat geldt ook met het voorbereiden op het afleggen van een test. Het is altijd goed om van tevoren een goede strategie bedenken, want daarmee kun je je pas echt gericht gaan voorbereiden. In de uitnodiging van een assessment of capaciteitentest staat vaak welk type test je moet maken en welk bureau de test gaat afnemen. Aan de hand daarvan kun je vervolgens de oefensites van de assessmentbureaus bekijken om zo veel mogelijk informatie te verzamelen. 

Nóg beter kun je je voorbereiden met de specifieke cursussen die wij op maat hebben gemaakt voor elk assessmentbureau. Voor een overzicht van onze trainingen kun je hier kijken. Ieder oefenpakket dat wij aanbieden heeft tal oefenvragen met bijbehorende (duidelijke) uitleg. Zo ga jij goed voorbereid de test in!

Verder lezen: