[text_output]Hellotest is dé plek waar jij je kunt voorbereiden op je online Assessment. Met de op maat gemaakte training kun jij elk assessment halen!

Hoe kan Hellotest mij helpen?

Maatwerk trainingen specifiek voor het testbureau wat jij gaat oefenen

Onze specialisten hebben voor de grote testbureaus een training ontwikkeld die aansluit bij de test die jij moet gaan maken. Denk hierbij aan

Elk van deze bedrijven heeft een eigen manier van assessments uitvragen, meer informatie hierover kun je vinden op onze pagina met Assessmentbureaus.

Uitgebreide trainingen voor algemene onderdelen.

Heb jij moeite met taal, figuren of juist met rekenen? Voor elk onderdeel hebben wij een uitgebreid pakket met lessen en oefenvragen met uitleg om te zorgen dat jij het volgende assessment gaat halen!

Uitgbreide training voor specifieke onderdelen.

Ook als je op zoek bent naar zeer specifiek materiaal kun je dat bij ons oefenen. Elke cursus is zo opgebouwd dat je na afronding hiervan klaar bent voor het onderdeel wat jij moet gaan maken. Door de duidelijke uitleg per onderdeel kun je dit volledig met zelfstudie bereiken.

De beste klantenservice van alle online Assessment trainers

Wij van Hellotest weten wat het is om assessment te moeten maken, bij praktisch alle assessmentbureaus die er zijn. Daarom kunnen wij je altijd helpen in je voorbereiding. Heb je specifieke vragen, mail dan naar vragen@hellotest.nl, wij helpen je verder!

Wie maken er gebruik van Hellotest?

Hellotest is er voor iedereen die binnenkort een assessment moet maken. Of je nu starter, stagiair of zeer ervaren bent. Op het moment dat jij assessment moet maken zijn wij er om jou te helpen. Dagelijks hebben wij zeer tevreden gebruikers die solliciteren bij:

  • Bancaire en financiële sector
  • Juridische sector
  • Overheid
  • Logistiek
  • E-Commerce

Voor een compleet overzicht van voor welke bedrijven onze training geschikt is kun je het beste kijken op ons bedrijvenoverzicht. De reden dat wij zo veel mensen kunnen helpen is omdat het aanbod aan testbureaus relatief beperkt is. Staat jouw bureau er niet tussen en vraag je je af wat je het beste kunt doen ter voorbereiding? Mail dan naar vragen@hellotest.nl en je krijgt een advies op maat.[/text_output]