Resultaat 1–10 van de 51 resultaten wordt getoond

Hellotest Totaalpakket

Hellotest Totaalpakket

67,50

De ultieme voorbereiding op het assessment! Met het Hellotest Totaalpakket krijg je toegang tot al het cursusmateriaal op de website. Het totaalpakket geeft 30 dagen toegang tot ruim 2.000 vragen!

Eelloo Q1000 Assessmentpakket

Eelloo Q1000 Assessmenttraining

45,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 400 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

Meurs Assessmentpakket

Meurs Q1000 Assessmenttraining

45,00

Online training voor het Q1000 assessment van Meurs HRM. De training bestaat uit 400 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

Pearson Differentiële Aanleg Test Assessmentpakket

Pearson Differentiële Aanleg Test Assessmenttraining

35,00

Online training voor het Differentiële Aanleg Test assessment. De training bestaat uit 300 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Differentiële Aanleg Test (DAT) voor te bereiden.

Saville Swift Executive Aptitude Assessmentpakket

Saville Swift Executive Aptitude Assessmenttraining

35,00

Online training voor het Swift Executive Aptitude assessment. De training bestaat uit 350 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Swift Executive Aptitude voor te bereiden.

PiCompany Connector Ability Test Assessmentpakket

PiCompany Connector Ability Test Assessmenttraining

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 360 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

SHL On Demand Assessmentpakket

SHL On Demand Assessmenttraining

35,00

Online training voor het On Demand assessment. De training bestaat uit 350 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de On Demand voor te bereiden.

HFM Volledige Intelligentie Test (VIT)

HFM Volledige Intelligentie Test Assessmenttraining

35,00

Online training voor het Specifieke Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 550+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

HFM Specifieke Intelligentie Test

HFM Specifieke Intelligentie Test Assessmentpakket

35,00

Online training voor het Specifieke Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 400+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Specifieke Intelligentie Test voor te bereiden.

Ixly Assessmentpakket

Ixly Test-Toolkit Assessmenttraining

35,00

Online training voor het Test-Toolkit assessment van Ixly. De training bestaat uit 375 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Test-Toolkit voor te bereiden.