Eelloo Q1000

2.000+ oefenvragen

NOA MCT

2.900+ oefenvragen

PiCompany

1.600+ oefenvragen

SHL

2.500+ oefenvragen

Welke test moet jij maken?

iDeal
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
PayPal
Apple Pay

Veelgestelde vragen over het afrekenen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over het afrekenen en hoe je bijvoorbeeld een account krijgt bij Hellotest.

Hoe maak ik een account aan?

Nieuwe klant? Tijdens het bestellen wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Je ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord per e-mail na betaling.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Je kunt gebruik maken van de optie “wachtwoord vergeten” om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als het niet lukt kun je mailen naar info@hellotest.nl o.v.v. je naam & het product.

Hoe moet ik inloggen?

Ga naar deze link om in te loggen en je profiel pagina te bekijken.

Waar vind ik mijn cursussen overzicht? 

Je vind het overzicht van jouw cursussen op deze pagina.

Kan een recruiter zien dat ik bij jullie geoefend heb?

Recruiters, werkgevers of andere derden hebben geen toegang tot ons systeem. Voorts verstrekken wij geen informatie over onze cursisten.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je ontvangt direct na betaling jouw bestelling. Je krijgt direct toegang tot al het cursusmateriaal.

Is mijn bestelling gelukt, want ik heb geen mail ontvangen?

Staat de bestelling bij jouw bestellingen, onder account, dan is de bestelling gelukt. Controleer eventueel je spamfolder voor de bevestigingsmail.

Als je meer dan 45 minuten geleden de bestelling hebt geplaatst en je hebt geen mail ontvangen en ziet niets staan bij jouw bestellingen neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Als je het verkeerde oefenpakket hebt gekozen, kan je kosteloos naar een oefenpakket (met dezelfde prijs) wisselen. Neem contact met ons op.

Als je een oefenpakket wilt wisselen dat meer of minder kost wordt het verschil in rekening gebracht of terugbetaald.

Wat kan ik doen als ik een oefenpakket per ongeluk dubbel heb besteld?

Vul dan het retourformulier in. Wij storten het teveel betaalde geld zo snel mogelijk terug.

Hoe bestel ik iets bij Hellotest.nl?

Dat kan in twee eenvoudige stappen:

  1. Voeg een oefenpakket toe aan je winkelmand.
  2. Reken af met iDeal, creditcard of een andere betaalmethode.

Tips:

  • Als je nog geen account hebt, kan je die tijdens het afrekenen aanmaken.
  • Als je ergens tegenaan loopt kan je altijd contact met ons opnemen.
  • Wil je grotere aantallen bestellen, als studievereniging of bedrijf, neem dan contact op voor een offerte.

Je kunt betalen met iDeal, PayPal, SofortBanking, MisterCash, Apple Pay en Creditcard. De betaling vindt plaats in de beveiligde omgeving van jouw bank. 

Daarnaast zie je bovenaan in je scherm bij ons een slotje staan. Dat betekent dat er een SSL-beveiligingscertificaat actief is. Daardoor kunnen dieven niet jouw gegevens stelen.

Kan ik mijn product retourneren?

Ja, onder bepaalde voorwaarden kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Bekijk hier de voorwaarden.

Moet ik betalen bij retourneren?

Nee, voor het retourneren worden geen kosten in rekening gebracht. Wel kan er een waardevermindering worden toegepast op basis van het gebruik van het product.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

We proberen binnen vijf werkdagen, en uiterlijk binnen 14, na ontvangst van de retourmelding terug te betalen.

Veelgestelde vragen over het cursusmateriaal

Hieronder vind je veelgestelde vragen over het cursusmateriaal. Zoals hoeveel tijd je kwijt bent aan de voorbereiding en in welke taal het beschikbaar is.

Dit is sterk afhankelijk per test en per persoon. Onze gemiddelde aanbeveling is twee tot vier dagdelen (4 tot 8 uur). Dit is sterk afhankelijk van jouw ervaring met testen, vooropleiding en hoeveel tijd je vrij hebt. Een goede inschatting of je klaar bent voor de test is onze aanbevolen score. Je kunt per oefenpakket zien hoeveel uur je nodig hebt om alle oefentesten te maken.

Aanbevolen score:

Dankzij de aanbevolen score kan je jouw prestaties vergelijken met die van onze andere cursisten.

Onze aanbevolen score is gebaseerd op de resultaten van al onze cursisten die je zijn voorgegaan. Dus niet gebaseerd op op de resultaten van het echte assessment! Wij hebben de gemiddelde score van onze cursisten genomen en deze naar boven afgerond. Stel dat iedereen na twee of drie keer oefenen gemiddeld 70% voor onze quiz haalt. Dan stellen wij de aanbevolen score op bijvoorbeeld 75%.

Als je een score haalt die hoger is of gelijk aan 75% ben je dus beter voorbereid dan het gemiddelde van al onze cursisten.

Nee, alle vragen die wij maken zijn door onszelf gemaakt. Dit betekent dat je altijd andere vragen krijgt op het assessment. Hellotest is niet gelieerd of verbonden aan de assessmentbureaus waarvoor wij oefenpakketten aanbieden. Al het oefenmateriaal is ontwikkeld zodat je je optimaal kunt voorbereiden op jouw test.

Wel zijn we de enige partij die op maat gemaakt oefenmateriaal aanbiedt. Dat betekent dat het oefenmateriaal wat wij aanbieden zo goed mogelijk aansluit bij de stijl van wat je kunt verwachten.

Het is altijd handig om een eventuele oefentest van de testontwikkelaar zelf te maken, dat geeft een goed idee van de stijl waarin de vragen straks getoetst wordt. Let op dat deze vragen vrijwel altijd een stuk makkelijker zijn dan de echte vragen van het assessment.

Je kunt gedurende jouw lidmaatschap onbeperkt oefenen. Dat wil zeggen dat je alle vragen en oefentoetsen opnieuw kunt maken. Als je een les of oefentoets opnieuw wilt maken, kan je zelf via een knop de les of oefentoets resetten.

Al onze oefentoetsen zijn voorzien van een timer. De tijdsduur bij de oefentoetsen komt overeen met de tijd die je op de echte test krijgt.

Onze lessen zijn niet voorzien van een timer. Zo kan je op je gemak bekend raken met alle vragen en er zolang over doen als je wilt.

Direct na jouw bestelling krijg je een mailtje met je inloggegevens. Ook ben je meteen ingelogd na het afronden van de bestelling. Je kunt dus meteen naar jouw cursusoverzicht gaan en starten.

Al het oefenmateriaal is online beschikbaar. Je kunt er dus overal gebruik van maken, als je maar een werkende internetverbinding hebt.

Ons oefenmateriaal kan gebruikt worden op alle moderne apparaten (mobiel, tablet, laptop en desktop) en in alle moderne browsers (IE, Edge, Chrome, Firefox, Safari etc.).

Nee, al ons oefenmateriaal is online op onze website. Wij bieden geen oefenmateriaal aan in de vorm van boeken, readers of als word / pdf bestanden.

Al ons oefenmateriaal is in het Nederlands beschikbaar. In een aantal gevallen is ons materiaal in het Engels beschikbaar. Dat staan dan aangegeven bij de cursus.

Als je vragen hebt over het oefenmateriaal kan je die altijd stellen.