Aob Compaz Oefenen

De beste voorbereiding op de Aob Compaz Test. De testen (TalentCompaz) van Aob Compaz worden veel gebruikt als 21+ toets voor mbo, hbo en master. Met dit oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden op o.a. de Aob Compaz 21+ Toets.

Geschikt voor
Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

Gratis Aob Compaz Toets Oefenen

In deze Aob test krijg je alle losse onderdelen.

Aob Compaz wordt gebruikt door o.a.

Aob Compaz 21+ toets oefenen

Als je aan een hogeschool wilt studeren maar je beschikt niet over de juiste diploma’s kan je een Aob Compaz 21+ toets maken. Om aan deze Aob Test te beginnen, moet je dus 21 jaar of ouder zijn. De Aob toets wordt ingezet als je niet over de juiste diploma’s beschikt. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je een vak mist in jouw eindexamen. Of omdat je mbo 3 hebt en geen mbo 4 opleiding.

Het 21+ toelatingsonderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:

  • analogieën,
  • cijferreeksen en
  • figuurreeksen.

Aob Compaz analogieën

Bij analogieën krijg je telkens 2 woorden te zien. Vervolgens moet je aangeven welke woorden de analogie aanvullen. Omdat je twee woorden moet aanvullen, moet je zelf bedenken welke relatie de woorden hebben. Dat kan lastig zijn als je niet bekend bent met analogieën. Het is belangrijk om veel woorden en analogieparen te kennen. De analogie heeft de volgende vorm:

… staat tot Dun als Gedetailleerd staat tot … .

  • Nagels
  • Uitgemergeld
  • Nauwkeurig
  • Manicure

Weet jij het antwoord? Dan moet natuurlijk  Uitgemergeld en Nauwkeurig zijn. Voor meer voorbeelden kan je de gratis test bovenaan deze pagina maken.

Aob Compaz cijferreeksen

De opgaven uit dit testonderdeel bestaan uit reeksen van 5 of meer cijfers waar een logische relatie tussen bestaat. Deze relatie kan gebaseerd zijn op verschillende soorten berekeningen als optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Het is bij dit onderdeel belangrijk dat je rekenvaardigheden goed zijn.

Aob Compaz cijferreeksen

Zie jij het antwoord op deze cijferreeks? Je begint altijd met het uitschrijven van de verschillen:

Aob Compaz cijferreeksen

Het antwoord moet dus 35 zijn. Je ziet dat er telkens meer wordt opgeteld. Dus 28 + 7 = 35.

Aob compaz figuurreeksen

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je een patroon zien te vinden in deze figuren. Dat patroon kan van alles zijn. Bijvoorbeeld dat de grootte, oriëntatie of kleur van de figuren wijzigt. Als je het patroon hebt gevonden, wijs je een figuur aan dat ook dit patroon volgt als antwoord. Een voorbeeld:

Aob Compaz figuurreeks

Zie jij het antwoord van deze figuurreeks? De oranje stip beweegt tegen de klok in en blijft dan staan. De blauwe trapeze doet hetzelfde. Daarom moet het antwoord A zijn. Alle andere antwoorden zijn sowieso fout. Wat geel doet, maakt niet uit.

Aob Compaz 21+ toets ervaringen

Hieronder vind je onze Aob Compaz ervaringen. Deze zijn samengesteld op basis van interviews en recensies van onze gebruikers.

  • De Aob Compaz 21+ toets is vrij pittig. Daarnaast bepaalt deze toets of jij wel of niet wordt toegelaten tot een opleiding. Daarom is het belangrijk dat je je goed voorbereidt. Zorg dat je je specifiek voorbereidt met ons oefenpakket. Dan heb je de beste kans om te slagen voor de toets.
  • Aob Compaz maakt eigenlijk gebruik van de testen van Ixly. Maar zet deze testen in onder haar eigen naam. Daarom kan het zijn dat je soms wel termen van Ixly tegenkomt als je een test moet maken. 

Hoe komt de score voor de Aob Compaz toets tot stand?

Je krijgt een bepaald aantal punten voor de Aob Compaz toets. Vervolgens wordt jouw uitslag vergeleken met andere mensen die ook die toets hebben gemaakt. Die groep heet de normgroep. Het is dan de bedoeling dat jouw score hoger is dan het gemiddelde van die normgroep. Dan ben je “geslaagd”.

Wanneer ben je klaar om de capaciteitentest te maken? 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, moet je dus het gemiddelde van de normgroep verslaan. Als jij oefent, heb je een veel grotere kans om die normgroep te verslaan. In ons systeem zie je aan het eind van een test een overzicht staan met de uitslagen. Je ziet jouw score staan en het gemiddelde. Daarnaast geven wij een advies.Klaar voor de capaciteitentest

Hierboven kan je zien dat “jouw score” 80% is. Dat is precies gelijk aan de aanbevolen score van 8 vragen goed. Daarnaast is deze score hoger dan de gemiddelde score van 78,3%. Als je consequent de gemiddelde score verslaat én onze aanbevolen score haalt, ben je klaar voor de echte test. Niet voor niets slaagt 96% van onze cursisten voor hun test.

Meer Aob Compaz oefenen?

Wil jij meer oefenen voor de Aob Compaz test? Kies dan voor ons oefenpakket. Voor slechts 34,99 kan jij 30 dagen lang oefenen voor de Aob Compaz 21+ toets. Begin vandaag nog! Klik hier om ons oefenpakket aan jouw winkelwagen toe te voegen en af te rekenen.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Veelgestelde vragen

De Aob Compaz test bestaat uit vier verschillende onderdelen: analogieën, cijferreeksen, figuurreeksen en matrixen. De manier van vragen is uniek voor Aob Compaz. Je moet dus niet alleen deze onderdelen oefenen maar ook specifiek de manier van vragen van Aob Compaz.

In het Hellotest oefenpakket hebben we vragen samengesteld die jou perfect voorbereiden. Je krijgt bijvoorbeeld analogieën in matrixvorm. Maar ook cijferreeksen met verschillende soorten berekeningen. Daardoor ben je geen tijd kwijt aan onnodige oefeningen én haal je een beter resultaat.

AOB Compaz is in Nederland een grote aanbieder van diagnostiek en advisering binnen werkomgeving en scholing. Tegenwoordig is AOB Compaz voornamelijk een wegwijzer binnen het onderwijs. Voor advies over werk, loopbaan en de arbeidsmarkt wordt door AOB Compaz doorverwezen naar AOB Compaz; een organisatie waar AOB Compaz sinds begin 2018 onder valt.

AOB Compaz maakt diagnoses, begeleidt mensen naar nieuwe banen en is gespecialiseerd in ontwikkel- en selectie assessments. Wanneer een werkgever wilt weten of een kandidaat geschikt is voor een functie binnen het bedrijf, wordt er gebruik gemaakt van het selectie assessment.

Het Aob Compaz assessment wordt vooral ingezet in het onderwijs. Bijvoorbeeld als 21+ toets. Maar ook om tot een goede studiekeuze te komen. In alle gevallen meet het assessment jouw vaardigheden. Op basis daarvan kan een uitspraak gedaan worden of je geschikt bent voor een bepaalde studie.

De compaz toets wordt ingezet als assessment door AOB Compaz en meet jouw abstracte, numerieke en verbale intelligentie maar ook competenties en persoonlijkheid.

De compaz toets wordt ingezet als assessment door AOB Compaz en meet jouw abstracte, numerieke en verbale intelligentie maar ook competenties en persoonlijkheid.

Ga nu AOB Compaz oefenen voor 34,99