Over
Hellotest

Wij helpen je om je zo goed mogelijk voor te
bereiden op jouw assessment.

“Iedereen verdient
een perfecte voorbereiding
op het assessment.”

Corstiaan & Niels

Corstiaan Smit
maak een connectie met mij op:

Corstiaan Smit

Toen Corstiaan in 2011 ging solliciteren, kwam hij voor het eerst in aanraking met capaciteitentesten. Hij werd niet alleen beter in testen maken. Maar hij haalde ook steeds hogere scores. Uiteindelijk zelfs een aantal keer de hoogste score!

Hij werd niet ineens slimmer. Maar begreep veel beter hoe IQ-testen werken én hoe je een optimaal resultaat kunt halen. Vrienden die moesten solliciteren, vroegen hem om hulp met de voorbereiding. En jawel, hun score ging ook flink omhoog.

Corstiaan heeft sindsdien honderden mensen persoonlijk geholpen. Daarom weet hij precies waar mensen tegenaan lopen bij het voorbereiden van de test. Maar hij kan je ook precies uitleggen welke strategie je moet gebruiken op de test voor de hoogste scores.

Wist je dat Corstiaan doordeweeks te vinden is in de sportschool? Daar verbetert hij telkens weer zijn squat, benchpress en deadlift. Hij vaart graag op de Amsterdamse grachten. Om het geheel in balans te houden gaat hij vaak naar Spanje en houdt van lekker eten.

Niels Poelsma

Niels is sinds 2010 online ondernemer. Voor verschillende zakelijke klanten ontwikkelde Niels websites. Dat deed hij vooral voor middelgrote ondernemingen in de randstad. Dan was hij verantwoordelijk voor de website ontwikkeling en online marketing.

Daarnaast ontwikkelt Niels verschillende websites in eigen beheer. In die hoedanigheid bedenkt, ontwikkelt en voert hij een compleet concept uit. Daarbij staat altijd het gebruikersgemak centraal.

In de afgelopen 12 jaar heeft Niels aan honderden websites gewerkt van kleine tot grote klanten. Met zakelijke en particuliere klanten. Daardoor weet hij perfect hoe een goede online omgeving eruit hoort te zien.

Wist je dat Niels dagelijks met kettlebells traint? Daarnaast stapt hij graag op de racefiets om een rondje Haarlemmermeer te doen. Hij is geen fan van breien maar had wel een website over breien met ruim 100.000 bezoekers in de maand. 

Niels Poelsma
maak een connectie met mij op:

En toen…

Corstiaan werkte in 2015 nog voor PostNL. Daar kwamen Niels en hij elkaar weer tegen bij een gezamenlijk project. Al snel zagen ze in dat hun gecombineerde kennis perfect was om assessments voor te bereiden. Corstiaan eindverantwoordelijk voor het lesmateriaal. Niels eindverantwoordelijk voor de website en online marketing. Deze gouden combinatie zorgt er sinds 2015 voor dat ruim 35.000 mensen hun assessment hebben gehaald!

Ons doel

Wij willen dat iedereen een eerlijke kans krijgt bij het maken van zijn capaciteitentest. Word je uitgenodigd voor een test? Dan ben je al geschikt voor die baan of opleiding. De test die je moet maken is alleen zo ingericht dat tenminste vijftig procent de test niet haalt. Dat is ontzettend zonde. Want dan maak je namelijk geen kans meer op jouw droombaan of -opleiding. Daarom bieden wij oefenpakketten aan waarmee kandidaten zich perfect kunnen voorbereiden. Daardoor haal je het beste uit jezelf en slaag je bijna altijd voor de test.

35.000 gebruikers

12.000+ oefenvragen