RANRA Test Oefenen

Moet jij de RANRA Test maken? Met ons RANRA oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Je krijgt een duidelijk lesplan, lessen en oefentoetsen. Dankzij het oefenpakket bereid jij je in korte tijd perfect voor. Begin dus vandaag nog met voorbereiden op de RANRA Test!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

24,99

Vaak samen gekocht met LTP, PiCompany en Watson Glaser.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

RANRA Test Voorbeeld

Data sufficiency

Kan je de stelling beantwoorden aan de hand van de gegevens?

Comparison of quantities

Je krijgt twee berekeningen te zien. Welke waarde is groter?

RANRA Test

RANRA staat voor Rust Advanced Numerical Reasoning Appraisal. Deze test meet voornamelijk hogere numerieke vaardigheden. Deze test bestaat uit twee onderdelen:

  1. Data sufficiency
  2. Comparison of qualities

Om deze vragen goed te maken, moet je kunnen deduceren, interpreteren en evalueren. Je krijgt deze test vaak samen met de Watson Glaser.

Data Sufficiency (Toereikendheid van Informatie)

Bij dit onderdeel krijg je telkens een vraag te zien met een aantal stellingen. Je moet bepalen of de stellingen genoeg informatie bevatten om de vraag te beantwoorden. Het lastige is dat je snel moet kunnen vaststellen of de vraag uit te rekenen is. Daarom moet je dus goed kunnen rekenen maar ook heel goed kritisch kunnen lezen.

Comparison of Qualities (Vergelijking van Hoeveelheden)

Je krijgt telkens twee berekeningen of stellingen te zien. Vervolgens moet je bepalen welke waarde groter is. Dit is vooral een rekenkundig onderdeel waarbij je goed en snel moet kunnen rekenen. Hoe beter bekend je bent met de rekenregels, hoe makkelijker dit onderdeel is.

Hoe komt de score voor de RANRA test tot stand?

Je krijgt een bepaald aantal punten voor de RANRA test. Vervolgens wordt jouw uitslag vergeleken met andere mensen die ook die toets hebben gemaakt. Die groep heet de normgroep. Het is dan de bedoeling dat jouw score hoger is dan het gemiddelde van die normgroep. Dan ben je “geslaagd”.

Wanneer ben je klaar om de RANRA te maken? 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, moet je dus het gemiddelde van de normgroep verslaan. Als jij oefent, heb je een veel grotere kans om die normgroep te verslaan. In ons systeem zie je aan het eind van een test een overzicht staan met de uitslagen. Je ziet jouw score staan en het gemiddelde. Daarnaast geven wij een advies.Klaar voor de capaciteitentest

Hierboven kan je zien dat “jouw score” 80% is. Dat is precies gelijk aan de aanbevolen score van 8 vragen goed. Daarnaast is deze score hoger dan de gemiddelde score van 78,3%. Als je consequent de gemiddelde score verslaat én onze aanbevolen score haalt, ben je klaar voor de echte test. Niet voor niets slaagt 96% van onze cursisten voor hun test.

Meer RANRA oefenen?

Wil jij meer oefenen voor de RANRA test? Kies dan voor ons oefenpakket. Voor slechts 24,99 kan jij 30 dagen lang oefenen voor de RANRA. Begin vandaag nog! Klik hier om ons oefenpakket aan jouw winkelwagen toe te voegen en af te rekenen.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

24,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Veelgestelde vragen

RANRA staat voor Rust Advanced Numerical Reasoning Appraisal. Dit is een numerieke vaardigheden test. Je moet voor deze test zeer goed kunnen hoofdrekenen en over goede basis rekenvaardigheden beschikken.

De RANRA bestaat uit twee onderdelen: data sufficiency en comparison of quantities.

De RANRA is meestal een bindende voorwaarde om aangenomen te worden of toegelaten te worden tot een opleiding. Je moet dus een goede score halen omdat je anders niet slaagt. Als je oefent, word je beter in de onderdelen van de RANRA. Je wordt namelijk beter in zowel rekenvaardigheden als de specifieke onderdelen van de RANRA.

Ga nu de RANRA oefenen voor 24,99