KLM assessment

Moet jij een KLM assessment maken? Het kan dan lastig zijn om uit te zoeken welke test je moet maken. KLM heeft namelijk veel verschillende testen afhankelijk van de functie waar je op solliciteert. Op deze pagina vind je een overzicht van alle KLM testen. Daarnaast bieden wij oefenpakketten aan voor alle KLM assessment testen. Daarmee kan jij het assessment KLM oefenen.

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor NS,
alleen bij Hellotest.”

Purser / LTP

2.600+ oefenvragen

Trainee / Eelloo

2.000+ oefenvragen

KLM / overig

3.000+ oefenvragen

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis KLM test te oefenen.

KLM als werkgever

KLM assessmentWerk je bij KLM, dan ervaar je dat grenzeloze gevoel. Van het toepassen van virtual reality aan boord tot het sleutelen aan pk-reuzen in hangars. En van het werken met enorme hoeveelheden data tot het ontwikkelen van baanbrekende digitale tools. Hier kan je alle kanten op.

KLM werkt in een zeer competitieve markt die. Dat vraagt om klantgerichte denkers en doeners. Neem je initiatief en breng je nieuwe ideeën in praktijk? Dan zit je op de juiste plaats bij KLM. Je moet niet wachten op nieuwe kansen maar deze zelf creëren. Je bent verzekerd van een uitdagende job binnen een dynamische en internationale omgeving.

Solliciteren voor cabin attendant / crew

Als je als cabin attendant of cabin crew wilt werken bij KLM kan je een pittige sollicitatie verwachten. De test die je moet maken, heet de Q1000. Soms wordt dit in de uitnodiging ook de Randstad test genoemd. Of de stewardessen test. Maar je moet in alle gevallen dus de Q1000 maken. Die oefen je het beste met ons speciale cabin crew oefenpakket.

Solliciteren voor purser

Als je cabin crew purser of chief flight attendant wilt worden bij KLM moet je de LTP test maken. Dit is een compleet andere test dan de Q1000 van hierboven. Het is daarom belangrijk dat je dus echt met LTP oefenmateriaal aan de slag gaat. Wij hebben een speciaal oefenpakket voor LTP ontwikkeld. Daarmee heb jij de beste voorbereiding op deze test.

Solliciteren als KLM trainee

KLM biedt twee soorten traineeships, namelijk het management traineeship en het technical traineeship. Dit zijn stevige programma’s van 2 jaar. Daarom is de toelatingsprocedure ook stevig. Je moet de Eelloo Q1000 test maken om toegelaten te worden. Deze maak je op het niveau Hoog. Dus op hbo/wo-niveau. Dat betekent minder tijd en meer vragen. Oefen dus met ons Eelloo oefenpakket.

Solliciteren voor andere functies

KLM biedt natuurlijk nog veel meer functies. Zoals inflight services, flight operations, corporate en commercial. Voor veel van deze functies moet je ook een KLM online assessment maken. Vaak is dat de NOA test, maar dat kan ook de Eelloo Q1000 of de LTP test zijn. Kijk dus goed in jouw uitnodiging welke test er staat.

Andere testen

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Purser / LTP

2.600+ oefenvragen

Trainee / Eelloo

2.000+ oefenvragen

KLM / overig

3.000+ oefenvragen

De test duurt twee keer 30 minuten. Je ziet blokjes verschijnen bij bepaalde voorwaarden moet je op een knop drukken. Je hoort ook piepjes waarbij je op bepaalde momenten op een knop moet drukken. Tijdens deze test moet je dus zeer goed concentreren.

Je krijgt verschillende kleuren op een scherm te zien. Het idee is dat je op een knop klikt met dezelfde kleur als die je ziet. De kleuren verschijnen steeds sneller waardoor het uiteindelijk niet meer mogelijk is om snel genoeg te drukken. Het idee is dat je dan (korte) pauze neemt. Dan vertragen de kleuren weer en kan je weer doorgaan. Blijf dus niet in paniek doordrukken!

Het rollenspel is meestal geen situatie uit de praktijk. Maar een willekeurige situatie waarin je vaak met een lastig persoon moet omgaan. Bij de NS moet je natuurlijk rustig kunnen blijven in stressvolle situaties. Geef je grenzen aan maar blijf rustig en kalm.