Talogy Assessment Oefenen

De beste voorbereiding op het Talogy Assessment. Talogy is de nieuwe naam voor Cubiks. Dit oefenpakket is dus geschikt voor de Cubiks en Talogy Logiks test. Start vandaag nog met jouw voorbereiding op de Talogy Test!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Talogy Assessment Oefenen

Hieronder kun je enkele gratis oefentesten proberen. Deze testen zijn natuurlijk geen volledige voorbereiding op de echte test. Dit is bedoeld om een indruk te krijgen van de vragen. Voor een goede voorbereiding kies je natuurlijk voor ons oefenpakket!

Talogy oefentoets

Probeer een gratis Talogy oefentoets met de verschillende onderdelen.

Wat is Talogy?

Talogy is de nieuwe naam voor PSI Talent Management, Cubiks, Caliper, JCA Global, Performance Assessment Network, Select International, EB Jacobs, IPAT, Ottmann, Human Scope, Performance Based Selection, a&dc, Innovative HR Solutions, OPRA, Human Systems Technology, Propel en Solvably.

Dat betekent dat je soms in plaats van Cubiks of PSI Talogy kunt zien in jouw uitnodiging. Talogy maakt momenteel nog gebruik van de Logiks testen van Cubiks. Dat zijn de intermediate en de advanced testen. Er zit veel verschil in deze testen. Dus zorg dat je goed weet welke test je moet maken.

Logiks gemiddeld (intermediate)

Deze test toetst jouw algemene intelligentie aan de hand van drie losse toetsen. Deze toetsen zijn abstract, numeriek en verbaal. Hieronder de details:

  • Abstract: 10 vragen in 4 minuten. De vragen bestaan uit figuurreeksen.
  • Numeriek: 16 vragen in 4 minuten. De vragen bestaan uit sommen, algebra en cijferreeksen.
  • Verbaal: 24 vragen in 4 minuten. De vragen bestaan uit analogieën, synoniemen, antoniemen en syllogismen.

Deze test duurt maar 12 minuten. Daarom is het dus heel belangrijk dat je goed voorbereid bent. Als je even niet oplet, heb je één onderdeel verprutst. Zorg dat je daarom goed oefent met ons oefenpakket. Daarmee haal jij het beste resultaat.

Logiks gevorderd (advanced)

Deze test bestaat uit een aantal losse onderdelen. Je komt deze in de volgende vormen tegen:

  1. Logiks General: 20 minuten in totaal voor abstract, numeriek en verbaal. Je krijgt 4 minuten voor 10 abstracte vragen, 8 minuten voor 8 numerieke vragen en 8 minuten voor 12 verbale vragen. Abstract bestaat uit figuurreeksen. Numeriek uit tabellen en grafieken. Verbaal uit teksten analyseren.
  2. Logiks Abstract: 30 vragen in 15 minuten. Je moet figuurreeksen beantwoorden. Per vraag heb je 30 seconden wat vrij krap is.
  3. Logiks Numeriek: 20 vragen in 25 minuten. Je krijgt financiële tabellen en grafieken waarover je vragen moet beantwoorden.
  4. Logiks Verbaal: 36 vragen in 25 minuten. Je krijgt teksten te zien waarover je stellingen moet beantwoorden.

Zorg dat je goed weet welke test je moet maken. Dat maakt namelijk heel veel uit in je voorbereiding. Dat lees je in jouw uitnodiging. Als je twijfelt, kan je altijd contact met ons opnemen. 

Hoe komt de score voor de Talogy test tot stand?

Je krijgt een bepaald aantal punten voor het Talogy assessment. Vervolgens wordt jouw uitslag vergeleken met andere mensen die ook die toets hebben gemaakt. Die groep heet de normgroep. Het is dan de bedoeling dat jouw score hoger is dan het gemiddelde van die normgroep. Dan ben je “geslaagd”.

Wanneer ben je klaar om de capaciteitentest te maken? 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, moet je dus het gemiddelde van de normgroep verslaan. Als jij oefent, heb je een veel grotere kans om die normgroep te verslaan. In ons systeem zie je aan het eind van een test een overzicht staan met de uitslagen. Je ziet jouw score staan en het gemiddelde. Daarnaast geven wij een advies.Klaar voor de capaciteitentest

Hierboven kan je zien dat “jouw score” 80% is. Dat is precies gelijk aan de aanbevolen score van 8 vragen goed. Daarnaast is deze score hoger dan de gemiddelde score van 78,3%. Als je consequent de gemiddelde score verslaat én onze aanbevolen score haalt, ben je klaar voor de echte test. Niet voor niets slaagt 96% van onze cursisten voor hun test.

Meer Talogy oefenen?

Wil jij meer oefenen voor Talogy? Kies dan voor ons oefenpakket. Voor slechts 34,99 kan jij 30 dagen lang oefenen voor de Talogy online test. Begin vandaag nog! Klik hier om ons oefenpakket aan jouw winkelwagen toe te voegen en af te rekenen.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge