BearingPoint Assessment oefenen

De beste voorbereiding op het BearingPoint Assessment. Dit oefenpakket is geschikt voor zowel de ACT Algemene Intelligentie als de wo selectietest. Start vandaag nog met het BearingPoint assessment oefenen voor het beste resultaat!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

BearingPoint Test Oefenen

Probeer een gratis BearingPoint oefentest met verschillende onderdelen. Deze oefentoets is gebaseerd op de ACT algemene intelligentie capaciteitentest. Zo krijg je een goed beeld van deze adaptieve test.

BearingPoint als werkgever

BearingPoint is een grote internationale consultant die voortgekomen is uit KPMG en Arthur Andersen. In Nederland heeft BearingPoint (vooralsnog) een relatief klein kantoor. Maar dit wordt de komende tijd fors uitgebreid. Bij BearingPoint staan de volgende principes centraal:

  • Commitment
  • Teaming
  • Excellence
  • Passion
  • Stewardship

Solliciteren bij BearingPoint

Bij BearingPoint zijn ze op zoek naar studenten, stagiairs en experienced professionals. Daarnaast kan je altijd een open sollicitatie insturen. Solliciteren doe je via de website: https://bearingpointnl.recruitee.com/

Daar vind je alle open vacatures en kan je online jouw sollicitatieproces beginnen. Zorg dat je jouw curriculum vitae, motivatiebrief en sollicitatiebrief paraat hebt voordat je je aanmeldt.

Hoe komt de score voor de toets tot stand?

Je krijgt een bepaald aantal punten voor de BearingPoint test. Vervolgens wordt jouw uitslag vergeleken met andere mensen die ook die toets hebben gemaakt. Die groep heet de normgroep. Het is dan de bedoeling dat jouw score hoger is dan het gemiddelde van die normgroep. Dan ben je “geslaagd”.

Wanneer ben je klaar om de capaciteitentest te maken? 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, moet je dus het gemiddelde van de normgroep verslaan. Als jij oefent, heb je een veel grotere kans om die normgroep te verslaan. In ons systeem zie je aan het eind van een test een overzicht staan met de uitslagen. Je ziet jouw score staan en het gemiddelde. Daarnaast geven wij een advies.Klaar voor de capaciteitentest

Hierboven kan je zien dat “jouw score” 80% is. Dat is precies gelijk aan de aanbevolen score van 8 vragen goed. Daarnaast is deze score hoger dan de gemiddelde score van 78,3%. Als je consequent de gemiddelde score verslaat én onze aanbevolen score haalt, ben je klaar voor de echte test. Niet voor niets slaagt 96% van onze cursisten voor hun test.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu BearingPoint oefenen voor 34,99