Het Horizon College is een ambitieus ROC dat mbo-onderwijs verzorgt op vier locaties in Noord-Holland: Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend.

Horizon College als werkgever

Hier werk je bij een eigenzinnige scholengemeenschap. Het is een ROC waar de medewerkers en studenten centraal staan. Ze werken vanuit hun hart. Deze baan moet daarom wel bij je passen. Bevlogen, met passie en betrokken zijn de kernwoorden van dit college. Je werkt in een ervaren en professioneel team met gedreven docenten en instructeurs. Het kunnen som lange en uitdagende dagen zijn. Dan werk je wel in een inspirerende werkomgeving met een informele werksfeer. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor het Horizon College? Reageer dan online op een vacature. Zorg dat je jouw motivatiebrief en cv paraat hebt om mee te sturen. Binnen twee weken ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Ziet de manager die de vacature heeft openstaan een goede aanwinst in jou? Dan krijg je een uitnodiging voor een eerste gesprek met de HR-manager en de manager van de afdeling. Verloopt dat goed? Dan worden jouw referenties gecheckt.

De volgende stap is een vervolggesprek met de personeelsadministrateur waarin je de arbeidsvoorwaarden bespreekt. Hierna moet je het online assessment maken. Dit assessment bestaat uit en capaciteitentest en persoonlijkheidstest. Op basis van jouw motivatie en de uitslag van het online assessment wordt bekeken of jij past bij het Horizon College. Komt daar een positief antwoord uit, dan is volgt er een laatste gesprek. Dit gesprek wordt jouw aanbod besproken en wanneer je aan de slag kunt bij deze school.

Horizon College

  • Opgericht: 1996
  • Aantal medewerkers: 1.340
  • Uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek blijkt dat de medewerkers van het Horizon College meer dan gemiddeld tevreden zijn
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Horizon College assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.