Douane assessment

Moet jij een assessment maken voor Douane? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. De Douane test is een harde voorwaarde om aangenomen te worden. Als jij de test niet haalt, krijg je dus geen baan. 

De Douane maakt momenteel gebruik van de Q1000 test van Eelloo. Dit is een moeilijke toets die bestaat uit analogieën, cijferreeksen, diagrammen en figuurreeksen. Soms krijg je ook nog kubussen en sommen. Ons Q1000 oefenpakket bevat oefenmateriaal voor alle vragen.

Eelloo oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Eelloo, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Douane test te oefenen.

DouaneWerken bij de Douane is ervoor zorgen dat de samenleving zo goed mogelijk wordt beschermd tegen onveilige en ongewenste goederen.

Douane als werkgever

Werken bij de Douane is elke dag anders. Dagelijks bereiken enorme hoeveelheden goederen Nederland die door de Douane moeten worden gecontroleerd. Werken bij de Douane betekent soepel faciliterend waar het kan en stevig handhavend waar het moet.

Diezelfde insteek wordt ook verwacht als je aan de slag gaat bij de Douane. Want bij de Douane werken gemotiveerde professionals die weten hoe je iets voor Nederland kunt betekenen. Daarnaast betekent de Douane ook iets voor jou in de vorm van primair goed geregelde arbeidsvoorwaarden en een pakket aan secundaire voorwaarden wat je zelf kunt samenstellen.

Sollicitatieprocedure bij de Douane

Werken bij de Douane begint met online solliciteren. De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Heb jij de juiste vaardigheden en werkervaring voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek, dit gesprek heb je vaak met een recruiter.

Online assessment

Is dit een positief gesprek, dan ga je door in de sollicitatieprocedure van de Douane. De volgende stap is het maken van het online assessment van de Douane. Dit zijn twee testen die je in een online omgeving uitvoert, namelijk een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Je moet de Q1000 van Eelloo maken. Die oefen je natuurlijk met ons oefenpakket.

Tweede en laatste gesprek

Is dit allemaal nog steeds positief? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de afdeling waar je gaat werken en een HR-manager Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw motivatie en worden de resultaten van het online assessment besproken. Hierna volgt een afsluitend gesprek en een aanbod voor een contract.

Andere overheidsbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99