Douane assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Douane? Dankzij ons Q1000 oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. De Douane test is een harde voorwaarde om aangenomen te worden. Als jij de test niet haalt, krijg je dus geen baan. 

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Douane oefentoets

Probeer onze gratis Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

DouaneWerken bij de Douane is ervoor zorgen dat de samenleving zo goed mogelijk wordt beschermd tegen onveilige en ongewenste goederen.

Douane als werkgever

Werken bij de Douane is elke dag anders. Dagelijks bereiken enorme hoeveelheden goederen Nederland die door de Douane moeten worden gecontroleerd. Werken bij de Douane betekent soepel faciliterend waar het kan en stevig handhavend waar het moet.

Diezelfde insteek wordt ook verwacht als je aan de slag gaat bij de Douane. Want bij de Douane werken gemotiveerde professionals die weten hoe je iets voor Nederland kunt betekenen. Daarnaast betekent de Douane ook iets voor jou in de vorm van primair goed geregelde arbeidsvoorwaarden en een pakket aan secundaire voorwaarden wat je zelf kunt samenstellen.

Sollicitatieprocedure bij de Douane

Werken bij de Douane begint met online solliciteren. De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Heb jij de juiste vaardigheden en werkervaring voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek, dit gesprek heb je vaak met een recruiter.

Online assessment

Is dit een positief gesprek, dan ga je door in de sollicitatieprocedure van de Douane. De volgende stap is het maken van het online assessment van de Douane. Dit zijn twee testen die je in een online omgeving uitvoert, namelijk een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Je moet de Q1000 van Eelloo maken. Die oefen je natuurlijk met ons oefenpakket.

Tweede en laatste gesprek

Is dit allemaal nog steeds positief? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de afdeling waar je gaat werken en een HR-manager Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw motivatie en worden de resultaten van het online assessment besproken. Hierna volgt een afsluitend gesprek en een aanbod voor een contract.

Andere overheidsbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan

Ga nu de Douane test oefenen voor 34,99