HvA assessment oefenen

Moet jij het assessment voor HvA maken? Begin dan vandaag nog met oefenen. Met ons oefenpakket voor de NOA Multiculturele CapaciteitenTest Hoog kan jij je perfect voorbereiden. Ons oefenpakket bestaat uit alle 8 onderdelen die je kunt krijgen op de test. Begin vandaag nog met oefenen en haal de hoogste score.

4.4/5

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het HvA assessment,
alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Gratis oefentoets voor HvA

NOA oefentoets

Probeer een oefentoets voor NOA. Het assessment van NOA heet de MCT-H. Deze bestaat uit 8 onderdelen.

Werken bij HvA

HvA assessmentDe HvA is een hogeschool met een groot aanbod aan beroepsonderwijs. De HvA leidt studenten op die hun talenten maximaal ontplooien en zelfstandig op hoog niveau hun werk kunnen uitvoeren. Onderdeel van de HvA is onder andere de AMFI. Bij de HvA staan staan de volgende vier pijlers centraal:

 1. Student,
 2. Kennisinstelling,
 3. Samenwerken,
 4. Amsterdam.

HvA sollicitatieprocedure

De Hogeschool van Amsterdam volgt de NVP sollicitatiecode. Daardoor ben je verzekerd van een eerlijk proces. Daarnaast is het proces daardoor zeer transparent en mag je overal feedback en resultaten van verwachten. Het proces ziet er als volgt uit:

 1. Uploadt jouw cv en motivatiebrief naar aanleiding van een openstaande vacature op de website.
 2. Binnen 3 weken krijg je een persoonlijke reactie per mail.
 3. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek met een HR medewerker en eventueel 1 of meer collega’s. In dit gesprek heb je het vooral over jouw motivatie om bij de HvA te werken.
 4. Voor een aantal functies moet je nu een assessment maken. Het assessment heet de MCT-H en wordt afgenomen door NOA.
 5. Het tweede gesprek voer je met collega’s van de afdeling waar je wilt werken. In dit gesprek ga je meer de diepte in. Waarom wil je precies op deze afdeling werken? Pas je goed in het team?

HvA assessment

Voor veel functies moet je een assessment maken van NOA. De NOA test is een pittige test die uit maximaal 8 onderdelen bestaat. Afhankelijk van jouw functie en opleidingsniveau kan het zijn dat je minder onderdelen krijgt. Ons oefenpakket bevat in ieder geval lessen en oefenmateriaal voor alle 8 onderdelen:

 1. cijferreeksen,
 2. componenten,
 3. controleren,
 4. exclusie,
 5. rekenvaardigheden,
 6. spiegelbeelden,
 7. woordanalogieën en
 8. woordrelaties.

Let op: dit is niet het oefenpakket voor de HvA 21+ toets

Als je 21+ bent en niet over de juiste diploma’s beschikt, kan je een 21+ toets maken. De 21+ toets van de HvA bestaat uit verschillende taaltoetsen en vaktoetsen. Daarvoor bieden wij momenteel geen training aan. Hiervoor kan je aan de HvA zelf trainingen volgen.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

HvA assessment oefenen voor 34,99