Koninklijke Luchtmacht assessment

Moet jij een assessment maken voor de Luchtmacht? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies bij de Luchtmacht. De test die je moet maken heet de Q1000 en is oorspronkelijk ontwikkeld door Eelloo. 

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Koninklijke Luchtmacht Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Zoek jij het graag hogerop? Dan is werken bij Koninklijke Luchtmacht iets voor jou. De Koninklijke Luchtmacht is het onderdeel van Defensie dat vanuit de lucht bijdraagt aan vrede en veiligheid wereldwijd.

Koninklijke Luchtmacht als werkgever

Met zeer geavanceerd materiaal en professionele militaire specialisten voer jij politieke en militaire taken uit. Maar er zijn ook tal van andere functies. Wat de functies gemeen hebben is dat het draait om teamwork. Want van de piloten tot aan de bewakers en de loadmaster, iedereen werkt met elkaar samen voor een veilig luchtruim.

Werken bij Koninklijke Luchtmacht betekent ook dat je veel van de wereld ziet. Je kan in veel landen terecht komen als onderdeel van een oefening of als uitzending als onderdeel van een vredesmissie.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de Koninklijke Luchtmacht dan is er een strenge selectieprocedure. Immers ga jij straks het luchtruim bewaken en veilig houden. Na het insturen van jouw motivatiebrief vindt de eerste selectie plaats op basis van de sollicitatiebrief. Hierna word je gevraagd om enkele psychologische tests uit te voeren.

Assessment

Dit online assessment van de Koninklijke Luchtmacht bestaat uit een capaciteitentest, een persoonlijkheidstest en een drijfverentest. Ook kan het zijn dat een ander assessment of competentie interview deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure, dat is afhankelijk van de functie waar je op solliciteert.

Speeddate

Zijn de resultaten van de psychologische testen goed? Dan word je uitgenodigd voor de volgende ronde, de speeddate ronde. In deze ronde voer je vier gesprekken van elk 10 minuten met verschillende professionals uit de diverse onderdelen bij de Koninklijke Luchtmacht.

Sollicitatiegesprek

De uitkomsten van deze testen en gesprekken vormen uiteindelijk de beslissing of je doorgaat voor het sollicitatiegesprek. De sollicitatieprocedure van de Koninklijke Luchtmacht wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna mag je het contract tekenen en kun je aan de slag bij de Koninklijke Luchtmacht.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan

Ga nu voor de Luchtmacht Q1000 oefenen voor 34,99