Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij veelgestelde vragen, misschien is jouw vraag al beantwoord. Twijfel je welk oefenpakket je nodig hebt? Kijk dan bij het bedrijvenoverzicht. Neem anders contact met ons op via onderstaande manieren:

Via contactfomulier:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht  Heb je een vraag over jouw bestelling? Ontbreekt er iets of wil je misschien toch ruilen?

  Als bestaande klant ben je natuurlijk al aan het oefenen of je wil zo snel mogelijk aan de verder. Daarom proberen wij jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Vul het formulier hieronder in om jouw vraag te stellen.

   Naam (verplicht)

   E-mail (verplicht)

   Telefoonnummer

   Onderwerp

   Bericht   Voor werving & selectie professionals en andere organisaties bieden wij op maat ontwikkelde oplossingen om kandidaten voor te bereiden op het assessment. Dit doen wij voor kleine en grote organisaties en op het niveau van junior tot executive. Vul het formulier hieronder in en wij nemen z.s.m. contact op.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Bericht    Wat voor soort diensten leveren jullie?

    In eerste plaats ondersteunen wij organisaties bij de voorbereiding van kandidaten voor de selectie. Hieronder twee voorbeelden:

    Recruiter

    Als recruiter wil je dat de juiste kandidaat op de juiste plek komt. Na veel tijdsinvestering is het zonde als een kandidaat afvalt op het assessment. Zeker als de capaciteiten en kwaliteiten van de kandidaat goed aansluiten bij de functie.

    In dat geval helpen wij graag met de voorbereiding. Als jouw kandidaat de test mag maken, stuur je deze door naar onze website. Daar volgt de kandidaat ons trainingsprogramma. Eventueel krijgt de kandidaat ook nog persoonlijke begeleiding. Dan wordt de kans dat de kandidaat afvalt op de test een stuk kleiner.

    Organisatie

    Als organisatie heb je een assessment om alle kandidaten te testen. In de praktijk blijkt dat heel veel goede kandidaten toch afvallen. Bijvoorbeeld kandidaten die al een business course of een stage hebben gevolgd. Daarvan weet je dat ze goed zullen passen in jouw organisatie. Maar ook kandidaten met een perfect CV die bijvoorbeeld geen native speaker zijn.

    Door bijvoorbeeld in de uitnodiging naar alle kandidaten te verwijzen naar onze oefensite, kunnen de kandidaten zich beter voorbereiden. Daardoor wordt het speelveld van de kandidaten gelijk. Iedereen heeft nu een even grote kans om de test te halen. Daarnaast neemt de kans af dat geschikte kandidaten door een slechte voorbereiding toch afvallen.

    Als studie- of studentenvereniging bied je jouw leden graag iets extra’s aan. Twee pilaren die veel verenigingen aanbieden zijn educatie en carrière. Wij bieden trainingen en workshops die een combinatie van beiden zijn.

    Wij komen op locatie langs om jouw leden uitleg te geven over assessments. Tijdens de training kunnen de deelnemers meteen online vragen maken en krijgen ze een idee van een echt assessment. Deze trainingen zijn een ideale aanvulling op carrière evenementen, congressen, studiedagen of gewoon door het jaar heen.

    Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen z.s.m. contact op.

     Naam (verplicht)

     E-mail (verplicht)

     Telefoonnummer

     Onderwerp

     Bericht     Wat voor trainingen bieden jullie aan?

     Wij bieden twee soorten trainingen aan, die wij training en workshop noemen. Hieronder een korte beschrijving.

     Training

     De training duurt vier uur en behandelt alle onderdelen van het assessment. De deelnemers krijgen een uitgebreide uitleg over assessments en tips om aan het assessment te beginnen. Daarnaast worden alle drie de assessment onderdelen behandeld: abstract, numeriek en verbaal.

     Van elk onderdeel maken de deelnemers een korte test. Deze test duurt een paar minuten en bevat zo’n 10 tot 20 vragen. Nadat alle deelnemers klaar zijn worden de antwoorden besproken en uitleg gegeven over de vragen. Zo leren ze snel enkele tips en strategieën die ze ook op de echte test kunnen toepassen.

     De training is beschikbaar in het Engels en Nederlands.

     Workshop

     De workshop duurt slechts twee uur. Dit is ideaal voor kleinere evenementen als er een druk programma is.

     Tijdens de workshop krijgen de deelnemers uitleg over het assessment en tips om het assessment op te lossen. Het verschil is dat de deelnemers nu niet alle drie de assessment onderdelen oefenen, maar slechts één onderdeel.

     Uiteraard maken de deelnemers een oefentest en worden daarna alle vragen besproken. Zo krijgen zij een goed beeld van één assessment onderdeel.

     De workshop is beschikbaar in het Engels en Nederlands.

     Sarah Tummers
     Sarah staat klaar voor al jouw vragen!

     Contact

     • Maandag: 09:00 – 17:00
     • Dinsdag: 09:00 – 17:00
     • Woensdag: 09:00 – 17:00
     • Donderdag: 09:00 – 17:00
     • Vrijdag: 09:00 – 17:00

     Buiten bovenstaande uren kun je ons wel een bericht sturen. Je krijgt altijd z.s.m. een reactie.

     Hellotest B.V.

     KvK: 82114641

     BTW: NL862341899B01

     President Steynplantsoen 11-3
     1091NE Amsterdam
     (geen bezoekadres)

     E-mail: info@hellotest.nl