RBS Assessment Oefenen

Wil jij het RBS Assessment Oefenen? RBS maakt gebruik van de testen van Talent Q: de Elements testen. Wij bieden een oefenpakket voor deze testen. Start dus vandaag met het RBS Assessment oefenen!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

RBS Test Oefenen

Probeer een gratis Talent Q oefentoets met de verschillende onderdelen.

RBS Sollicitatieprocedure

RBSRBS (Royal Bank of Scotland) valt tegenwoordig onder het merk van NatWest Group. Als je solliciteert bij RBS loopt dat dan ook via hun website: https://jobs.natwestgroup.com/search/jobs/. RBS biedt de mogelijkheid om meteen te reageren op een openstaande vacature. Maar je kan ook aan de Talent Community deelnemen. Dan laat je jouw gegevens achter en krijg je bericht als er iets voor jou langskomt.

RBS Assessment Test

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is vaak een assessment. Het RBS assessment is ontwikkeld door Talent Q. Je moet een capaciteitentest maken (soms ook wel IQ test) en een persoonlijkheidstest. De capaciteitentest heet de Elements test. Je krijgt verschillende onderdelen, bijvoorbeeld:

  • elements abstract,
  • elements numerical,
  • elements verbal.

Voor de persoonlijkheidstest van Talent Q hoef je niet te oefenen. Een persoonlijkheidstest vul je gewoon in zoals je bent. Geef eerlijk antwoord op de vraag zoals je nu bent. Niet zoals je zou willen zijn. Maak ook onderscheid tussen hoe je privé reageert en op je werk. Het gaat erom hoe je in een arbeidssituatie reageert.

Hoe komt de score voor de RBS Test tot stand?

Je krijgt een bepaald aantal punten voor het RBS assessment. Vervolgens wordt jouw uitslag vergeleken met andere mensen die ook die toets hebben gemaakt. Die groep heet de normgroep. Het is dan de bedoeling dat jouw score hoger is dan het gemiddelde van die normgroep. Dan ben je “geslaagd”.

Wanneer ben je klaar om de capaciteitentest te maken? 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, moet je dus het gemiddelde van de normgroep verslaan. Als jij oefent, heb je een veel grotere kans om die normgroep te verslaan. In ons systeem zie je aan het eind van een test een overzicht staan met de uitslagen. Je ziet jouw score staan en het gemiddelde. Daarnaast geven wij een advies.Klaar voor de capaciteitentest

Hierboven kan je zien dat “jouw score” 80% is. Dat is precies gelijk aan de aanbevolen score van 8 vragen goed. Daarnaast is deze score hoger dan de gemiddelde score van 78,3%. Als je consequent de gemiddelde score verslaat én onze aanbevolen score haalt, ben je klaar voor de echte test. Niet voor niets slaagt 96% van onze cursisten voor hun test.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge