SLIM Assessments oefenen

De beste voorbereiding op de SLIM Assessments Q1000 test. SLIM Assessments maakt gebruik van de Q1000 van Eelloo. Dit oefenpakket is geschikt om alle vormen van de Q1000 te oefenen. Start vandaag nog met jouw voorbereiding!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

SLIM Assessments

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

SLIM Assessments

Dit assessmentbureau uit Breda neemt assessments af voor verschillende werkgevers en andere organisaties. SLIM Assessments koopt de testen in bij Eelloo. De capaciteitentest heet de Q1000. Daarvan zijn verschillende versies in omloop. Ons Q1000 oefenpakket bereid jou perfect voor op alle testen en onderdelen. Hieronder lees je meer over de onderdelen van de Q1000.

Analogieën

Op elke Q1000 test mag je analogieën verwachten. De vorm die Eelloo gebruikt, zijn de dubbele analogieën. Dan moet je dus telkens twee woorden kiezen die de analogie compleet maken. Om dit goed te kunnen doen, moet je veel analogieën kennen. Dan kan je snel door de vragen heen en een zo hoog mogelijke score halen. Bovenaan deze pagina kan je gratis analogieën oefenen.

Cijferreeksen

De cijferreeksen van de Eelloo Q1000 zijn uniek. Je moet namelijk 2 antwoorden geven. Normaal moet je het laatste getal bepalen in een cijferreeks. Nu moet je de laatste 2 getallen bepalen. Daardoor kan je minder goed gokken en moet je de reeks echt begrijpen. Zorg daarom dat je gericht oefent voor de cijferreeksen van Eelloo.

Eelloo Q1000 cijferreeksen oefenen

Zoals je ziet moet je nu twee antwoorden bepalen. Weet jij wat de laatste twee getallen moeten zijn? Om het antwoord te vinden, begin je met het opschrijven van de verschillen:

Eelloo Q1000 cijferreeksen oefenen

En dan het antwoord:

Eelloo Q1000 cijferreeksen oefenen

Diagrammen

Uniek voor de test van Eelloo zijn de diagrammen. Je krijgt een aantal woorden te zien. Vervolgens moet je aangeven hoe deze woorden zich in een Venn diagram verhouden. In een Venn diagram geef je aan hoe tot elkaar in verhouding staan. Alle eiken zijn bijvoorbeeld een boom. Maar niet alle bomen zijn een eik. Neem de volgende drie woorden:

  • Kersen
  • Bomen
  • Fruit

Hoe zou je dit kunnen weergeven met een Eelloo diagram?

Eelloo Q1000 diagrammen oefenen

Dit is een instinker. Je bent namelijk geneigd om te zeggen dat een kers aan een boom groeit. Maar je moet de woorden echt puur lezen zoals ze er staan. Dus een kers is een stuk fruit. Daarom valt ie in de categorie fruit. Maar een stuk fruit is nooit een boom. Net als dat een kers geen boom is. Het kan even wennen zijn om zo te redeneren daarom moet je dit goed oefenen.

Figuurreeksen

De figuurreeksen van Q1000 zijn dynamische figuren. Dat betekent dat je een patroon moet vinden in de test. Vervolgens pas je dit toe om een volgend figuur in de reeks aan te wijzen. Hierbij zijn heel veel patronen mogelijk: oriëntatie, vorm, kleur en grootte. Hieronder alvast 1 voorbeeld. Als je meer voorbeelden wilt, kan je de gratis Q1000 test bovenaan deze pagina maken.

Eelloo Q1000 figuurreeksen

Het grote groene figuur draait telkens een kwartslag met de klok mee. Dat kan je goed zien aan de “schaduw”. Het aantal stippen begint met 2, dan 1 en dan 3. Na 2 stippen komt dus weer 1 stip. Dus het antwoord is A.

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan