SPAR Assessment oefenen

Wil jij het SPAR Assessment Oefenen? SPAR maakt gebruik van de testen van PiCompany: de connector ability testen. Wij bieden een oefenpakket voor deze testen. Start dus vandaag met het SPAR Assessment oefenen!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

SPAR Test Oefenen

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

SPAR Sollicitatieprocedure

SPARBij SPAR moet je online solliciteren. Dat gaat via de website van SPAR zelf: https://samenwerkenaanspar.nl/. Daar kan je jouw curriculum vitae, motivatiebrief en persoonlijke gegevens invullen. Zorg dat je in jouw motivatiebrief ook goed kijkt naar de vacaturetekst. Stuur geen algemene brief.

SPAR Assessment Test

In sommige gevallen, meestal voor het hoofdkantoor, moet je een SPAR assessment maken. Dit assessment is ontwikkeld door PiCompany. Het assessment bestaat uit een capaciteitentest (de connector ability) en een persoonlijkheidstest. De capaciteitentest moet je heel goed oefenen. Als je niet oefent, haal je namelijk een slechter resultaat. De capaciteitentest bestaat uit:

  • cijferreeksen,
  • figuurreeksen,
  • matrixen.

Soms moet je ook nog analogieën maken. Lees daarom goed jouw uitnodiging om te zien welke testen je precies moet maken.

Voor de persoonlijkheidstest hoef je niet te oefenen. Deze vul je gewoon in zoals je bent. Let erop dat je vragen beantwoordt zoals je nu bent en hoe je op het werk zou reageren. Geef geen antwoorden die weergeven hoe je zou willen zijn. Wees gewoon eerlijk. Dan krijg je namelijk de beste uitslag.

Hoe komt de score voor de PiCompany test tot stand?

Je krijgt een bepaald aantal punten voor het PiCompany assessment. Vervolgens wordt jouw uitslag vergeleken met andere mensen die ook die toets hebben gemaakt. Die groep heet de normgroep. Het is dan de bedoeling dat jouw score hoger is dan het gemiddelde van die normgroep. Dan ben je “geslaagd”.

Wanneer ben je klaar om de capaciteitentest te maken? 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, moet je dus het gemiddelde van de normgroep verslaan. Als jij oefent, heb je een veel grotere kans om die normgroep te verslaan. In ons systeem zie je aan het eind van een test een overzicht staan met de uitslagen. Je ziet jouw score staan en het gemiddelde. Daarnaast geven wij een advies.Klaar voor de capaciteitentest

Hierboven kan je zien dat “jouw score” 80% is. Dat is precies gelijk aan de aanbevolen score van 8 vragen goed. Daarnaast is deze score hoger dan de gemiddelde score van 78,3%. Als je consequent de gemiddelde score verslaat én onze aanbevolen score haalt, ben je klaar voor de echte test. Niet voor niets slaagt 96% van onze cursisten voor hun test.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge