Univé Assessment oefenen

Zorg dat je het Univé assessment goed oefent. Want dit is een harde eis om aangenomen te worden. Univé maakt momenteel gebruik van de PiCompany test. Dit is een moeilijke test met veel specifieke vragen. Ons oefenpakket bereid je daar perfect op voor.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Univé oefentest

Probeer onze gratis Univé oefentoets.

Univé als werkgever

Univé LogoUnivé is een grote verzekeraar in Nederland. Bij Univé draait het om samen risico’s delen én voorkomen. Hierbij staat de coöperatie centraal. Daarom heeft Univé geen klanten maar 1,6 miljoen leden.

Sollicitatieprocedure bij Univé

De sollicitatieprocedure kan wisselen afhankelijk van de functie waar je op solliciteert. Maar over het algemeen verloopt het proces als volgt:

  1. Stuur online jouw motivatiebrief, sollicitatiebrief en CV in. Koppel eventueel jouw LinkedIn.
  2. Telefonisch kennismakingsgesprek met een recruiter en eventueel iemand van de afdeling.
  3. Assessment inclusief persoonlijkheidstest en capaciteitentest.
  4. Aanbod met arbeidsvoorwaardengesprek.
  5. Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Het assessment vindt meestal plaats tussen stap 2 en 3. Je krijgt na het telefonisch gesprek een digitale uitnodiging. Vaak heb je dan maar enkele dagen om het assessment te maken. Daarom kan het fijn zijn om van tevoren te beginnen met oefenen voor Univé test.

Univé Assessment

Het Univé Assessment wordt ontwikkeld door PiCompany en heet de Connector Ability Test. Er zijn meerdere versies van in omloop die allemaal worden behandeld in ons oefenpakket. De onderdelen zijn altijd hetzelfde:

  • Analogieën,
  • cijferreeksen,
  • figuurreeksen en 
  • matrixen.

Het onderdeel analogieën hoef je niet altijd te maken. Maar het is een klein onderdeel en daarom raden we aan om bij twijfel dit onderdeel altijd door te nemen. Dan kom je namelijk niet voor verrassingen te staan. Ons oefenpakket bevat daarnaast specifieke oefeningen voor de onderdelen van Univé. Begin dus vandaag nog met oefenen!

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge