Cargill Assessment Oefenen

Moet jij een Cargill assessment maken? Cargill maakt gebruik van verschillende assessments afhankelijk van jouw functie en locatie. In dit oefenpakket vind je daarom de Thalento en de Vidacto trainingen zodat jij je perfect kan voorbereiden op de Cargill test.

Geschikt voor:
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Caargill oefentoets

Probeer een gratis Cargill oefentoets met verschillende onderdelen. Onder andere een Scope test voorbeeld, A-test voorbeeld, S-test voorbeeld en een Speed & Accuracy test voorbeeld.

Cargill als werkgever

Cargill AssessmentCargill combineert 154 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten. Bij Cargill richten ze zich vooral op het gebied van voedsel, landbouw en voor financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Bij Cargill is het belangrijk om nieuwe kansen te creëren, groeien en ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure bij Cargill

De sollicitatieprocedure bij Cargill is iets anders dan bij de meeste bedrijven. Uiteraard start je met het insturen van jouw motivatiebrief en sollicitatiebrief. Je kan jouw gegevens ook koppelen via LinkedIn en een account aanmaken als je dat wilt. Als jouw aanmelding bevalt, ga je door naar de volgende ronde. 

In dit geval kan je kiezen om een video te maken waarin je jezelf introduceert. Je kan de video zo vaak mogelijk opnemen als je wilt. Dus als je niet helemaal tevreden bent, probeer het dan opnieuw. In sommige gevallen is het een korte online introductie met de recruiter.

Na jouw ingezonden video krijg je een volwaardig video of op locatie een interview met het team. In dit gesprek ga je dieper in op jouw motivatie voor Cargill en de functie zelf. Dit zijn pittige gesprekken in een prettige sfeer. Bereid je dus goed voor op sollicitatievragen die je kunt krijgen.

Als de gesprekken bevallen, word je uitgenodigd om naar de locatie te komen en het laatste gesprek te voeren met de hiring partner. In dit gesprek komen de arbeidsvoorwaarden aan bod.

Cargill Assessment

Tussendoor moet je vaak een assessment maken voor Cargill. Het hangt van jouw functie en locatie af of je een assessment moet maken en welk assessment. In Nederland krijg je meestal het Thalento of het Vidacto assessment. Daarom zijn beide trainingen in dit oefenpakket inbegrepen. Het zijn losse trainingen zodat je makkelijk kan kiezen welke test je wilt voorbereiden. Start vandaag nog!

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge