Novartis oefenen

Zorg dat je het Novartis assessment goed oefent. Want dit is een harde eis om aangenomen te worden. Novartis maakt momenteel gebruik van de PiCompany test. Dit is een moeilijke test met veel specifieke vragen. Ons oefenpakket bereid je daar perfect op voor.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Novartis oefentest

Probeer onze gratis Novartis oefentoets gebaseerd op de Connector Ability Test. Dit is geen volledige oefentoets maar je krijgt een goed beeld van het echte assessment. Veel succes!

Novartis

Novartis AssessmentBij Novartis werken ruim 100.000 mensen wereldwijd. Novartis doet onderzoek naar verschillende levensbedreigende ziektes en levert verschillende middelen om daarmee om te gaan. In Amsterdam werken 200 mensen die dagelijks bezig zijn met het ontwikkelen van medicijnen.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

  1. Lever alle benodigde documenten in via het online portaal. Denk aan: motivatiebrief, sollicitatiebrief en eventueel diploma’s.
  2. Je voert het eerste gesprek met de recruiter.
  3. Het e-assessment van PiCompany bepaalt of je doorgaat naar de volgende ronde.
  4. Een tweede gesprek waarbij je een case moet oplossen m.b.t. jouw functie.
  5. Arbeidsvoorwaardengesprek waarin je het contract ondertekent.
  6. Onboarding periode om te wennen aan jouw nieuwe functie bij Novartis.

Novartis Assessment

Het assessment van Novartis wordt ontwikkeld door PiCompany en heet de Connector Ability Test. Deze test bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Analogieën,
  • cijferreeksen,
  • figuurreeksen en 
  • matrixen.

Het onderdeel analogieën hoef je lang niet altijd te maken. Maar het is een klein onderdeel en daarom raden we aan om bij twijfel dit onderdeel altijd door te nemen. Dan kom je namelijk niet voor verrassingen te staan. Ons oefenpakket bevat daarnaast specifieke oefeningen voor de onderdelen van Novartis. Begin dus vandaag nog met oefenen!

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Novartis oefenen voor 34,99