Hieronder vind je veelgestelde vragen over het gebruik van Hellotest.nl.

Ga altijd eerst uit van jouw assessment uitnodiging. Deze krijg je van de werkgever of soms van de testaanbieder zelf. In de uitnodiging vind je vaak de naam van de test of testaanbieder. Zie het kopje “assessment uitnodiging” voor meer informatie om jouw uitnodiging te ontcijferen. Daarnaast kun je de informatie in jouw uitnodiging combineren met de gegevens in ons bedrijvenoverzicht. Zie het kopje “bedrijvenoverzicht” voor meer informatie hoe je het bedrijvenoverzicht moet gebruiken.

Als je bij meerdere bedrijven gaat solliciteren is het vaak interessant om aan de slag te gaan met een gecombineerd oefenpakket. Zo hebben wij specifieke pakketten samengesteld per branche en het Hellotest totaalpakket. Bekijk in het bedrijvenoverzicht welke losse oefenpakketten je nodig hebt, en welk combinatie oefenpakket daar het beste bij past. Onze samengestelde pakketten bieden een flinke korting op de aanschafprijs van de losse oefenpakketten!

De belangrijkste informatie over jouw assessment vind je in de assessment uitnodiging. De uitnodiging krijg je of van de werkgever of rechtstreeks van het assessment bureau.

De uitnodiging voor een digitaal assessment bevat vaak de volgende informatie:

 • Inlogcode: de inlogcode voor het assessment waarmee je toegang krijgt. Als je niet weet welke test je moet maken, kan je alvast inloggen. Dan kun je zien welke onderdelen je moet maken en wie de testontwikkelaar is. Je kunt gewoon inloggen zonder dat de testen van start gaan. Het is dus aan te raden om dit altijd van tevoren te doen. Zo krijg je informatie over alle onderdelen en de testontwikkelaar. Maar vaak ook informatie over hulpmiddelen, oefenmateriaal en voorwaarden van de test. Bekijk dit goed mocht niet duidelijk zijn welke vragen je moet oefenen.
 • Testontwikkelaar: vaak wordt uit de uitnodiging duidelijk wat de testontwikkelaar is die het assessment heeft gemaakt. Elke testontwikkelaar heeft een zeer specifieke manier van vragen. Daarom is een gerichte voorbereiding erg belangrijk. Voorbeelden van namen van testontwikkelaars zijn HFM, LTP, PiCompany en SHL. Deze testontwikkelaars hebben eigen testen ontwikkeld die veel van elkaar verschillen.
 • Test: specificatie van de test die moet worden gemaakt. Testontwikkelaars hebben vaak meerdere testen ontwikkeld. HFM heeft bijvoorbeeld de VIT en de SIT ontwikkeld. SHL heeft bijvoorbeeld de General Ability en de On Demand test. Testen verschillen niet alleen in onderdelen maar ook qua vorm. Het is dus belangrijk om te weten welke test je moet maken en daarop specifiek voor te bereiden.
 • Assessment onderdelen: beschrijving van de onderdelen die in het assessment voorkomen. De beschrijving kan algemeen of heel specifiek zijn. Een algemene beschrijving is bijvoorbeeld verbaal, numeriek en logisch redeneren. Specifieke beschrijvingen zijn bijvoorbeeld analogieën, cijferreeksen of figuurreeksen. Let op dat de beschrijving van testontwikkelaars overeen kan komen, maar de daadwerkelijke stijl van vragen zeer kan verschillen. Zo betekent verbaal redeneren bij SHL On Demand dat je een tekst moet analyseren en betekent verbaal redeneren bij HFM dat je analogieën moet oplossen.
 • Deadline: in veel gevallen staat er een strakke deadline voor het maken van de test. Na ontvangen van de uitnodiging heb je vaak maar drie tot vijf dagen om de test te maken. Het is wel goed om te bedenken dat het voor een recruiter niet uitmaakt of je de test vrijdagmiddag of zondagmiddag maakt. De recruiter kan toch pas op maandag naar de resultaten kijken. Je kan ook bijvoorbeeld andere afspraken hebben of  er zijn persoonlijke omstandigheden waardoor je niet de test kunt maken. Als je om wat voor reden dan ook te weinig tijd hebt voor jouw voorbereiding, neem dan zo snel mogelijk contact op met de recruiter. Uit onze ervaring blijkt dat er vaak ruimte is om de test te verzetten.
 • Voorbereiding: in veel gevallen worden er een aantal gratis mogelijkheden voor oefenen aangeboden. Dit kan op de site van de testontwikkelaar zijn, of op een andere website. De oefeningen op de site van de testontwikkelaar geven vaak een goed beeld van de testomgeving, maar zelden van het type vragen. De vragen zijn vaak veel te makkelijk in verhouding tot de echte test. Dus zorg dat je dit niet onderschat. Ook gebruiken gebruiken testontwikkelaars vaak andere vragen in de oefenomgeving dan op de echte test. Zo kun je bijvoorbeeld drie oefenonderdelen krijgen die je helemaal niet op de echte test krijgt. Laat je hierdoor dus niet in de war brengen maar ga van de onderdelen in jouw uitnodiging uit.

In ons bedrijvenoverzicht houden we bij welk bedrijf gebruik maakt van welke test. Dit kun je gebruiken voor het vinden van het juiste oefenmateriaal voor jouw assessment.

Het bedrijvenoverzicht is gebaseerd op informatie van mede-cursisten. Het is net zo actueel als de laatste bestelling. Het komt soms voor dat bedrijven wisselen van test of meerdere testen in het bedrijf door elkaar gebruiken. Het kan dus voorkomen dat je een onderdeel in jouw uitnodiging hebt staan dat niet in het oefenpakket zit of dat je een andere test hebt. Neem in dat geval contact met ons op dan helpen we je zo snel mogelijk.

Als je op basis van jouw assessment uitnodiging en ons bedrijvenoverzicht nog niet (zeker) weet welk oefenpakket je nodig hebt, helpen wij daar graag bij! Neem in dat geval contact met ons op.

Zorg dat je in jouw bericht zoveel mogelijk informatie deelt die je kan terugvinden. Denk hierbij aan het volgende:

 • werkgever,
 • assessmentbureau,
 • onderdelen,
 • naam van de test.

Als je codes of afkortingen in jouw uitnodiging ziet staan, vermeld die dan ook. Vaak kunnen wij op basis van afkortingen bepalen welk oefenpakket je nodig hebt.

Wij zijn al sinds 2012 actief als assessmenttrainers. We zijn gestart met persoonlijke trainingen:

 • één op één trainingen,
 • groepstrainingen,
 • workshops en trainingen aan universiteiten en carrièrebeurzen.

In 2015 besloten wij om ons ontwikkelde oefenmateriaal online te zetten zodat onze kandidaten na een training konden oefenen. De afgelopen jaren hebben we voornamelijk gewerkt om het oefenmateriaal uit te breiden om nog betere trainingen aan te kunnen bieden.

Door onze jarenlange ervaring als assessmenttrainer weten wij precies welke variaties er bestaan van een onderdeel. Van die onderdelen hebben wij voor elke variatie vragen ontwikkeld. We hebben hiermee meer dan 10.000 vragen ontwikkeld en kunnen zo per specifiek assessmentbureau vragen in de juiste stijl aanbieden.

Die kennis hebben wij gecombineerd met de onderdelen die bepaalde assessmentbureaus vragen. Zo hebben wij kunnen vaststellen welke variaties gebruikt worden door welk bureau. Vervolgens tref je dus de juiste variaties in jouw oefenpakket aan.

Al ons cursusmateriaal volgt dezelfde opbouw:

 1. Introductie
 2. Lessen
 3. Oefentoetsen.

Introductie:

Vrijwel elke cursus heeft een introductie. In deze introductie worden tips voor jouw assessment behandeld. Op basis van deze introductie kun je jouw lesplan bepalen. Daarnaast worden daarin veelgestelde vragen behandeld, tips en strategieën gegeven voor de echte test.

Lessen:

Elke cursus begint met een uitleg over het onderdeel wat je aan het voorbereiden bent. Deze lessen behandelen de basis van het onderdeel en behandelen vervolgens de gevorderde concepten. Daardoor is ons lesmateriaal voor iedereen toegankelijk, of je nu MBO, HBO of WO gestudeerd hebt. Ook krijg je zo de basis principes van elk onderdeel goed onder de knie. Daardoor zul je een betere score halen op het assessment.

Oefentoetsen:

Elk cursusonderdeel is voorzien van oefentoetsen. Deze oefentoetsen benaderen zoveel mogelijk het echte assessment. Hiervoor kunnen wij enkele dingen instellen, bijvoorbeeld: tijd voor oefentoets, vragen wel of niet overslaan en vragen reviewen voordat je deze instuurt.

Omdat je de oefentoets met een timer maakt, krijg je het gevoel alsof je een echte test maakt. Daardoor leer je ook sneller werken maar ook strategieën toepassen voor jouw test. Denk bijvoorbeeld aan: moet je wel of niet gokken of vragen overslaan.

Aanbevolen score:

Tot slot werken al onze cursussen met een aanbevolen score. Dankzij deze aanbevolen score kan je jouw prestaties vergelijken met die van onze andere cursisten.

Onze aanbevolen score is gebaseerd op de resultaten van al onze cursisten die je zijn voorgegaan. Dus niet gebaseerd op op de resultaten van het echte assessment! Wij hebben de gemiddelde score van onze cursisten genomen en deze naar boven afgerond. Stel dat iedereen na twee of drie keer oefenen gemiddeld 70% voor onze quiz haalt. Dan stellen wij de aanbevolen score op bijvoorbeeld 75%.

Als je een score haalt die hoger is of gelijk aan 75% ben je dus beter voorbereid dan het gemiddelde van al onze cursisten.

Hellotest is de enige partij die specifiek oefenmateriaal ontwikkeld in de stijl van de test die je kunt verwachten. Dit komt omdat we per onderdeel (cijferreeksen, figuurreeksen etc.) alle mogelijkheden hebben uitgewerkt. Vervolgens krijg je precies die variaties van elk onderdeel die je nodig hebt voor jouw test. Zo oefen je dus heel specifiek de variaties van de onderdelen die je moet kennen. Daardoor zal jouw score hoger zijn dan wanneer je niet of algemeen oefen.t

Momenteel hebben wij een database van ruim 10.000 oefenvragen verdeeld over alle soorten onderdelen. Onze oefenpakketten bestaan uit een selectie van onze database. Op die manier bieden we de best mogelijke voorbereiding in de stijl die je kunt verwachten. Die vragen kun je zolang je toegang hebt onbeperkt maken.

Daarnaast zijn wij de enige partij die de het cursusmateriaal op de volgende manier aanbiedt:

Introductie:

Vrijwel elke cursus heeft een introductie. In deze introductie worden tips voor jouw assessment behandeld. Op basis van deze introductie kun je jouw lesplan bepalen. Daarnaast worden daarin veelgestelde vragen behandeld, tips en strategieën gegeven voor de echte test.

Lessen:

Elke cursus begint met een uitleg over het onderdeel wat je aan het voorbereiden bent. Deze lessen behandelen de basis van het onderdeel en behandelen vervolgens de gevorderde concepten. Daardoor is ons lesmateriaal voor iedereen toegankelijk, of je nu MBO, HBO of WO gestudeerd hebt. Ook krijg je zo de basis principes van elk onderdeel goed onder de knie. Daardoor zul je een betere score halen op het assessment.

Oefentoetsen:

Elk cursusonderdeel is voorzien van oefentoetsen. Deze oefentoetsen benaderen zoveel mogelijk het echte assessment. Hiervoor kunnen wij enkele dingen instellen, bijvoorbeeld: tijd voor oefentoets, vragen wel of niet overslaan en vragen reviewen voordat je deze instuurt.

Omdat je de oefentoets met een timer maakt, krijg je het gevoel alsof je een echte test maakt. Daardoor leer je ook sneller werken maar ook strategieën toepassen voor jouw test. Denk bijvoorbeeld aan: moet je wel of niet gokken of vragen overslaan.

Aanbevolen score:

Tot slot werken al onze cursussen met een aanbevolen score. Dankzij deze aanbevolen score kan je jouw prestaties vergelijken met die van onze andere cursisten.

Onze aanbevolen score is gebaseerd op de resultaten van al onze cursisten die je zijn voorgegaan. Dus niet gebaseerd op op de resultaten van het echte assessment! Wij hebben de gemiddelde score van onze cursisten genomen en deze naar boven afgerond. Stel dat iedereen na twee of drie keer oefenen gemiddeld 70% voor onze quiz haalt. Dan stellen wij de aanbevolen score op bijvoorbeeld 75%.

Als je een score haalt die hoger is of gelijk aan 75% ben je dus beter voorbereid dan het gemiddelde van al onze cursisten.

Al onze cursussen zijn voor elk opleidingsniveau geschikt! Dus voor mbo, hbo en wo!

hbo en wo

De testen voor hbo en wo zijn exact hetzelfde. Je krijgt hetzelfde soort vragen in dezelfde tijd. Het enige mogelijk verschil is dat jouw score vergeleken wordt met een andere normgroep.

mbo

De testen voor mbo zijn vrijwel hetzelfde als de andere testen. Het verschil hier is dat je soms minder vragen krijgt en meer tijd om de vragen op te lossen. Het niveau van de vragen is wel hetzelfde. Ook in dit geval wordt jouw score vergeleken met een andere normgroep, namelijk de mbo normgroep.

Niveau van ons oefenmateriaal

Als ons materiaal is ontwikkeld op wo niveau, maar dus ook op hbo niveau. Onze cursussen zijn daarnaast zo opgebouwd dat je alles leert. Je begint dus echt bij de basis van een onderdeel en leert in verschillende lessen steeds moeilijkere vraagstukken. Daarna ga je oefentesten maken. Ook hier geldt dat je dan eerst makkelijke testjes krijgt met veel tijd en weinig vragen. Daarna bouwt dit op naar het hoogste niveau.

Daardoor kan iedereen ons oefenmateriaal gebruiken.

Voor een assessment geldt dat er altijd een gedeelte niet slaagt, meestal ligt dit percentage op 50%. Als je bij bepaalde werkgevers solliciteert, kan dit percentage hoger liggen. Maar je moet er vanuit dat je tenminste 50% van alle andere kandidaten moet verslaan qua score op de echte test.

Door te oefenen, gaat je score flink omhoog. Daarnaast werken wij met een aanbevolen score, deze staat altijd bij de quiz vermeld. Het is de bedoeling dat je consequent hoger scoort dan de aanbevolen score. Pas dan ben je goed voorbereid op de echte test.

Onze aanbevolen score is gebaseerd op de resultaten van al onze cursisten die je zijn voorgegaan. Dus niet gebaseerd op op de resultaten van het echte assessment! Wij hebben de gemiddelde score van onze cursisten genomen en deze naar boven afgerond. Stel dat iedereen na twee of drie keer oefenen gemiddeld 70% voor onze quiz haalt. Dan stellen wij de aanbevolen score op bijvoorbeeld 75%.

Als je een score haalt die hoger is of gelijk aan 75% ben je dus beter voorbereid dan het gemiddelde van al onze cursisten.

Bedenk hierbij het volgende:

 1. Veel kandidaten bereiden zich helemaal niet voor op het assessment en scoren dus lager op de test.
 2. Kandidaten bereiden zich slecht voor, door bijvoorbeeld niet specifiek te oefenen.

Onze cursisten bereiden zich wél voor en bereiden zich specifiek voor. Als je dus de aanbevolen score haalt voor de test ben je goed voorbereid op de test en is de kans groot dat je de andere kandidaten verslaat.

Al ons cursusmateriaal volgt dezelfde opbouw:

 1. Introductie
 2. Lessen
 3. Oefentoetsen.

Introductie:

Vrijwel elke cursus heeft een introductie. In deze introductie worden tips voor jouw assessment behandeld. Op basis van deze introductie kun je jouw lesplan bepalen. Daarnaast worden daarin veelgestelde vragen behandeld, tips en strategieën gegeven voor de echte test.

Lessen:

Elke cursus begint met een uitleg over het onderdeel wat je aan het voorbereiden bent. Deze lessen behandelen de basis van het onderdeel en behandelen vervolgens de gevorderde concepten. Daardoor is ons lesmateriaal voor iedereen toegankelijk, of je nu MBO, HBO of WO gestudeerd hebt. Ook krijg je zo de basis principes van elk onderdeel goed onder de knie. Daardoor zul je een betere score halen op het assessment.

Oefentoetsen:

Elk cursusonderdeel is voorzien van oefentoetsen. Deze oefentoetsen benaderen zoveel mogelijk het echte assessment. Hiervoor kunnen wij enkele dingen instellen, bijvoorbeeld: tijd voor oefentoets, vragen wel of niet overslaan en vragen reviewen voordat je deze instuurt.

Omdat je de oefentoets met een timer maakt, krijg je het gevoel alsof je een echte test maakt. Daardoor leer je ook sneller werken maar ook strategieën toepassen voor jouw test. Denk bijvoorbeeld aan: moet je wel of niet gokken of vragen overslaan.

Aanbevolen score:

Tot slot werken al onze cursussen met een aanbevolen score. Dankzij deze aanbevolen score kan je jouw prestaties vergelijken met die van onze andere cursisten.

Onze aanbevolen score is gebaseerd op de resultaten van al onze cursisten die je zijn voorgegaan. Dus niet gebaseerd op op de resultaten van het echte assessment! Wij hebben de gemiddelde score van onze cursisten genomen en deze naar boven afgerond. Stel dat iedereen na twee of drie keer oefenen gemiddeld 70% voor onze quiz haalt. Dan stellen wij de aanbevolen score op bijvoorbeeld 75%.

Als je een score haalt die hoger is of gelijk aan 75% ben je dus beter voorbereid dan het gemiddelde van al onze cursisten.

Voor elk oefenpakket geldt een beperkte toegang van minstens 30 dagen. Dit is in vrijwel alle gevallen ruim voldoende ter voorbereiding. Meestal moet je namelijk het assessment binnen drie tot vijf werkdagen maken nadat je de uitnodiging ontvangt.

Zie onderstaand de dagen toegang per oefenpakket:

 • Normaal oefenpakket (LTP, PiCompany, SHL, etc.) – 30 dagen toegang
 • Branche oefenpakket (FMCG, Law, Big Four, etc.) – 45 dagen
 • Hellotest Totaalpakket – 60 dagen toegang
 • Toelatingstesten (21+ toetsen) – 60 dagen toegang

Het is mogelijk jouw toegang te verlengen zolang je nog toegang hebt tot onze site. Dit kan tegen een kleine meerprijs. Meer informatie over verlengen vind je hier.

Dit is sterk afhankelijk per test en per persoon. Onze gemiddelde aanbeveling is twee tot vier dagdelen (4 tot 8 uur). Dit is sterk afhankelijk van jouw ervaring met testen, vooropleiding en hoeveel tijd je vrij hebt. Een goede inschatting of je klaar bent voor de test is onze aanbevolen score.

Aanbevolen score:

Dankzij de aanbevolen score kan je jouw prestaties vergelijken met die van onze andere cursisten.

Onze aanbevolen score is gebaseerd op de resultaten van al onze cursisten die je zijn voorgegaan. Dus niet gebaseerd op op de resultaten van het echte assessment! Wij hebben de gemiddelde score van onze cursisten genomen en deze naar boven afgerond. Stel dat iedereen na twee of drie keer oefenen gemiddeld 70% voor onze quiz haalt. Dan stellen wij de aanbevolen score op bijvoorbeeld 75%.

Als je een score haalt die hoger is of gelijk aan 75% ben je dus beter voorbereid dan het gemiddelde van al onze cursisten.

Nee, alle vragen die wij maken zijn door onszelf gemaakt. Dit betekent dat je altijd andere vragen krijgt op het assessment. Hellotest is niet gelieerd of verbonden aan de assessmentbureaus waarvoor wij oefenpakketten aanbieden. Al het oefenmateriaal is ontwikkeld zodat je je optimaal kunt voorbereiden op jouw test.

Wel zijn we de enige partij die op maat gemaakt oefenmateriaal aanbiedt. Dat betekent dat het oefenmateriaal wat wij aanbieden zo goed mogelijk aansluit bij de stijl van wat je kunt verwachten.

Het is altijd handig om een eventuele oefentest van de testontwikkelaar zelf te maken, dat geeft een goed idee van de stijl waarin de vragen straks getoetst wordt. Let op dat deze vragen vrijwel altijd een stuk makkelijker zijn dan de echte vragen van het assessment.

Je kunt gedurende jouw lidmaatschap onbeperkt oefenen. Dat wil zeggen dat je alle vragen en oefentoetsen opnieuw kunt maken. Als je een les of oefentoets opnieuw wilt maken, kan je zelf via een knop de les of oefentoets resetten.

Al onze oefentoetsen zijn voorzien van een timer. De tijdsduur bij de oefentoetsen komt overeen met de tijd die je op de echte test krijgt.

Onze lessen zijn niet voorzien van een timer. Zo kan je op je gemak bekend raken met alle vragen en er zolang over doen als je wilt.

Direct na jouw bestelling krijg je een mailtje met je inloggegevens. Ook ben je meteen ingelogd na het afronden van de bestelling. Je kunt dus meteen naar jouw cursusoverzicht gaan en starten.

Al het oefenmateriaal is online beschikbaar. Je kunt er dus overal gebruik van maken, als je maar een werkende internetverbinding hebt.

Ons oefenmateriaal kan gebruikt worden op alle moderne apparaten (mobiel, tablet, laptop en desktop) en in alle moderne browsers (IE, Edge, Chrome, Firefox, Safari etc.).

Nee, al ons oefenmateriaal is online op onze website. Wij bieden geen oefenmateriaal aan in de vorm van boeken, readers of als word / pdf bestanden.

Al ons oefenmateriaal is in het Nederlands beschikbaar. Daarnaast is ons oefenmateriaal vaak naar het Engels vertaald. Dit staat in de product beschrijving vermeld als dat het geval is.

Als je vragen hebt over het oefenmateriaal kan je die altijd stellen.

Als je er echt niet uitkomt, bestaat ook nog de mogelijkheid om één van onze assessmenttrainers in te huren voor een half uur of langer.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je ontvangt direct na betaling jouw bestelling. Je krijgt direct toegang tot al het cursusmateriaal.

Is mijn bestelling gelukt, want ik heb geen mail ontvangen?

Staat de bestelling bij jouw bestellingen, onder account, dan is de bestelling gelukt. Controleer eventueel je spamfolder voor de bevestigingsmail.

Als je meer dan 45 minuten geleden de bestelling hebt geplaatst en je hebt geen mail ontvangen en ziet niets staan bij jouw bestellingen neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Als je het verkeerde oefenpakket hebt gekozen, kan je kosteloos naar een oefenpakket (met dezelfde prijs) wisselen. Neem contact met ons op.

Als je een oefenpakket wilt wisselen dat meer of minder kost wordt het verschil in rekening gebracht of terugbetaald.

Wat kan ik doen als ik een oefenpakket per ongeluk dubbel heb besteld?

Vul dan het retourformulier in. Wij storten het teveel betaalde geld zo snel mogelijk terug.

Hoe bestel ik iets bij Hellotest.nl?

Dat kan in twee eenvoudige stappen:

 1. Voeg een oefenpakket toe aan je winkelmand.
 2. Reken af met iDeal, creditcard of een andere betaalmethode.

Tips:

 • Als je nog geen account hebt, kan je die tijdens het afrekenen aanmaken.
 • Als je ergens tegenaan loopt kan je altijd contact met ons opnemen.
 • Wil je grotere aantallen bestellen, als studievereniging of bedrijf, neem dan contact op voor een offerte.

Kan ik mijn product retourneren?

Ja, onder bepaalde voorwaarden kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Bekijk hier de voorwaarden.

Moet ik betalen bij retourneren?

Nee, voor het retourneren worden geen kosten in rekening gebracht. Wel kan er een waardevermindering worden toegepast op basis van het gebruik van het product.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

We proberen binnen vijf werkdagen, en uiterlijk binnen 14, na ontvangst van de retourmelding terug te betalen.

Waarmee kan ik betalen?

Je kunt betalen met iDeal, PayPal, SofortBanking, MisterCash en Creditcard in de beveiligde omgeving van jouw eigen bank. Hierdoor weet je zeker dat de betaling juist wordt uitgevoerd.

Hoe maak ik een account aan?

Nieuwe klant? Tijdens het bestellen moet je een nieuwe account aanmaken. Je ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord per e-mail na betaling.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Je kunt gebruik maken van de optie “wachtwoord vergeten” om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als het niet lukt kun je mailen naar info@hellotest.nl o.v.v. je naam & het product.

Hoe moet ik inloggen?

Ga naar deze link om in te loggen en je profiel pagina te bekijken.

Waar vind ik mijn cursussen overzicht? 

Je vind het overzicht van jouw cursussen op deze pagina.

Kan een recruiter zien dat ik bij jullie geoefend heb?

Recruiters, werkgevers of andere derden hebben geen toegang tot ons systeem. Voorts verstrekken wij geen informatie over onze cursisten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht  Hellotest Corstiaan Smit
  Direct hulp

  Neem contact met Corstiaan op via het formulier hiernaast.

  Corstiaan staat voor je klaar om al je vragen over het assessment te beantwoorden. Hij helpt je het juiste pakket te kiezen, een goede planning te maken en beantwoordt graag al jouw vragen.