ASML assessment oefenen

Moet jij het online ASML assessment maken? Het assessment wordt voor veel functies gebruikt als online toetsingsmiddel. Als je geen goede score haalt, word je niet aangenomen. Het assessment van ASML wordt door Cubiks afgenomen. Wij bieden daar een specifiek oefenpakket voor aan. Daarmee haal jij het beste resultaat.

4.4/5

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het ASML assessment, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Gratis oefentoets voor ASML

Cubiks oefentoets

Probeer een oefentoets voor Cubiks. Hieronder een voorbeeld van de Cubiks Logiks Intermediate. Dat is één van de twee testen die Cubiks gebruikt. Controleer goed jouw uitnodiging welke test je moet maken. 

Werken bij ASML

ASML assessmentBij ASML heb je enorm veel keuze uit banen. Daarnaast heeft ASML zo’n 60 locaties waar je kunt werken. Van Nederland tot Taiwan en de Verenigde Staten. De voertaal is Engels in dit internationale bedrijf. Als je op zoek bent naar een uitdaging ben je hier dus aan het juiste adres.

ASML sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bij ASML bestaat uit verschillende stappen. Namelijk:

  1. Ga naar de website en reageer op een openstaande functie. Je vult jouw gegevens in het ASML career portal in. Vervolgens krijg je te horen of je door mag naar de volgende ronde.
  2. Het eerste interview voer je met de manager van het team waar je wilt werken en een collega. Je gaat vooral in op jouw achtergrond, skills en of je bij het team past.
  3. Een online assessment maak je meestal voor het tweede interview. Het online assessment wordt afgenomen door Cubiks en bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst.
  4. Het tweede gesprek voer je met een projectleider of ander teamlid. Dit is een diepte interview waarbij jouw motivatie om bij ASML te werken aan bod komt.

ASML online assessment

Het assessment van ASML wordt afgenomen door Cubiks. Momenteel heeft Cubiks twee testen in omloop:

  1. Logiks Advanced
  2. Logiks Intermediate

Beide testen worden nog gebruikt dus het is belangrijk dat je goed kijkt welke test je moet maken. Eventueel kan je vast bij Cubiks inloggen om te zien welke test je moet maken. Let erop dat je de test niet start!

Logiks advanced

De Logiks advanced bestaat uit drie onderdelen: abstract, numeriek en verbaal. Het abstracte gedeelte bestaat uit figuurreeksen waarbij je het juiste figuur moet aanwijzen. De numerieke vragen gaan over financiële tabellen en grafieken. Om de verbale vragen te beantwoorden moet je een korte tekst lezen.

Logiks intermediate

De Logiks intermediate bestaat ook weer uit abstracte, numerieke en verbale onderdelen. Het abstracte gedeelte is weer figuurreeksen. Het numerieke gedeelte zijn cijferreeksen, redactiesommen en rekenvaardigheden. Het verbale gedeelte bestaat uit analogieën, antoniemen, syllogismen en synoniemen.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

ASML assessment oefenen voor 34,99