Op zoek naar IT-professionals met ondernemend talent? Daarvoor moet je bij GOODZO zijn, een jonge organisatie die helpt om mensen te ontwikkelen en samen met bedrijven te verbinden.

GOODZO als werkgever

Bij GOODZO heb je de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en alle ruimte om jezelf te scholen en ontwikkelen. Je gaat deel uitmaken van een team waar iedereen elkaar goed kent en GOODZO ondersteunt je met persoonlijke aandacht en coaching om jouw ambities waar te maken. Bij GOODZO krijg  je een plek waar je alle ruimte krijgt om te laten zien wat je allemaal in huis hebt, en vervolgens dagen we je uit om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Werken bij GOODZO betekent dan ook dat je optimaal aan jezelf en jouw carrière werkt.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken bij GOODZO? Dan is de eerste stap het insturen van jouw sollicitatie. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Ziet GOODZO in jou een goede match? Dan word je uitgenodigd om allereerst een vragenlijst in te vullen. Hierna word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek kun je jouw motivatie toelichten en vertellen wie je bent. Gaat dit gesprek goed? Dan ga door in de sollicitatieprocedure van GOODZO. Dit is het maken van een online assessment van GOODZO. In dit assessment wordt gekeken naar jouw drijfveren, wie je bent als collega en wat je verwacht van een loopbaan. Ook wordt er een capaciteitentest uitgevoerd. Denkt GOODZO dat je past binnen hun organisatie en bij één van de opdrachtgevers? Dan mag je in de volgende ronde van de sollicitatieprocedure van GOODZO de managers overtuigen met een pitch. Zijn ze overtuigd door jou? Dan kan het zijn dat er nog een vervolg assessment wordt gevraagd om nog beter inzicht te krijgen in jouw ervaring en capaciteiten. Als afsluiting van de sollicitatieprocedure van GOODZO krijg jij een aanbod en wordt in het laatste gesprek de secundaire arbeidsvoorwaarden besproken.

GOODZO

  • GOODZO is een IT-adviesbureau gespecialiseerd in ICT, Security, Mobile, Beveiliging, Data
  • Opgericht: 2014
  • Aantal medewerkers: 76
Adaptieve capaciteitentest oefenpakketACT figuurreeksen oefenen

Adaptieve capaciteitentest Oefenpakket

35,00

Online training voor de adaptieve capaciteitentest. De training bestaat uit 1.100+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de test voor te bereiden.

In het kort:

  • 30 dagen toegang
  • 14 lessen
  • 49 testen
  • 1110 oefenvragen

Geschikt voor:

  • Adaptieve Capaciteiten Test (ACT) – Algemene Intelligentie
  • HBO / WO Selectie Test

Gebruikt door onder andere:

  • Coolblue, Dentons Boekel, fonQ, Lidl, Menea, PostNL, Sogeti, Young Capital en Young Colfield.

Bekijk hier het meest recente en volledige overzicht.

Ook te koop als onderdeel van:

GOODZO assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de namen: verbaal en verbale analogieën.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: numeriek of cijferreeksen H.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: abstract.

In sommige gevallen kun je de volgende onderdelen extra krijgen:

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Stroomdiagrammen:

Bij stroomdiagrammen krijg je een legenda te zien met veranderingen op basis van letters of figuren. Vervolgens krijg je een beginfiguur te zien en de verandering. Jij moet dan de uitkomst bepalen.