Lumens Assessment oefenen

De beste voorbereiding op de Lumens test. De Connector Ability oefenen doe je met ons oefenpakket. Dit is de perfecte voorbereiding op alle versies van de Connector Ability 2.0, 2.1 en 2.2. Start vandaag nog met het Lumens Assessment Oefenen!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Lumens oefentest

Probeer onze gratis Lumens oefentoets.

Het Lumens Assessment

Als je bij Lumens solliciteert, hoort daar soms een assessment bij. Het assessment is bedoeld om jouw capaciteiten te testen. Het meet dus of jij geschikt bent voor de functie waarop je solliciteert. Momenteel maakt Lumens gebruik van de PiCompany test. Deze test heet de Connector Ability Test.

Er zijn verschillende versies van de Connector Ability in omloop. Dat wordt aangeduid met een cijfer achter de test. Bijvoorbeeld 2.0 of 2.2. Het verschil tussen deze testen zit bijvoorbeeld in cijferreeksen. Bij de nieuwere versies moet je een cijfer in het midden van de reeks invullen. Bij de oudere test een cijfer aan het eind. Ons oefenpakket bevat een complete training voor elke versie.

Lumens als werkgever

Lumens is een maatschappelijke organisatie met veel oog voor het individu. Het doel is “bouwen aan een sociaal veerkrachtige samenleving”. Sociale veerkracht staat voor:

  • Het vermogen van mensen en gemeenschappen om met verandering om te gaan.
  • De toegang tot hulpbronnen die ze daarbij hebben.

Sollicitatieprocedure bij Lumens

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

  1. Stuur jouw motivatiebrief en cv in aan de hand van een openstaande vacature.
  2. Het eerste kennismakingsgesprek.
  3. Maak een PiCompany assessment.
  4. Het tweede gesprek.
  5. Teken de arbeidsovereenkomst.

Zorg dat je elke stap in de sollicitatieprocedure goed voorbereidt. Dat kan je doen door artikelen op deze website te lezen, zoals:

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge