RAI Amsterdam Assessment oefenen

Zorg dat je het RAI assessment goed oefent. Want dit is een harde eis om aangenomen te worden. RAI Amsterdam maakt momenteel gebruik van de PiCompany Connector Ability. Dit is een moeilijke test met veel specifieke vragen. Ons oefenpakket bereid je daar perfect op voor.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

RAI Amsterdam oefentest

Probeer onze gratis RAI oefentoets. Deze oefentoets is gebaseerd op de Connector Ability. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je op het echte assessment kunt verwachten.

RAI Amsterdam assessment

RAI Amsterdam Assessment OefenenHet RAI assessment is oorspronkelijk ontwikkeld door PiCompany. PiCompany is één van de grootste aanbieders van assessments in Nederland. De test die zij hebben ontwikkeld heet de Connector Ability Test. Daar zijn meer versies van in omloop maar ze hebben redelijk veel overlap. Ons oefenpakket bevat trainingen die jou op elke versie voorbereiden.

Over RAI

RAI organiseert waardevolle ontmoetingen om mensen samen te brengen, verbinden en inspireren. RAI is een enthousiaste, gedreven organisatie met een grote diversiteit aan medewerkers.

Sollicitatieprocedure bij RAI

De sollicitatieprocedure ziet er meestal als volgt uit:

  1. Stuur jouw motivatiebrief en cv in.
  2. Kennismaken: op de RAI drink je een kop koffie/thee met toekomstige collega’s.
  3. PiCompany e-assessment en big five persoonlijkheidstest.
  4. Tweede gesprek: op basis van het assessment voer je een tweede gesprek met de manager en iemand van HR.
  5. Arbeidsvoorwaardengesprek via telefoon.

Zorg dat je elke stap in de sollicitatieprocedure goed voorbereidt. Dat kan je doen door artikelen op deze website te lezen, zoals:

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu de RAI test oefenen voor 34,99