Remeha Assessment oefenen

De beste voorbereiding op de Remeha Test. De Connector Ability oefenen doe je met ons oefenpakket. Dit is de perfecte voorbereiding op alle versies van de Connector Ability 2.0, 2.1 en 2.2. Start vandaag nog met het Remeha Assessment Oefenen!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Remeha oefentest

Probeer onze gratis Remeha (PiCompany) oefentoets.

Remeha Assessment

Remeha Assessment OefenenAls je bij Remeha solliciteert, hoort daar soms een assessment bij. Het assessment is bedoeld om jouw capaciteiten te testen. Het meet dus of jij geschikt bent voor de functie waarop je solliciteert. Momenteel maakt Lumens gebruik van de PiCompany test. Deze test heet de Connector Ability Test.

Er zijn verschillende versies van de Connector Ability in omloop. Dat wordt aangeduid met een cijfer achter de test. Bijvoorbeeld 2.0 of 2.2. Het verschil tussen deze testen zit bijvoorbeeld in cijferreeksen. Bij de nieuwere versies moet je een cijfer in het midden van de reeks invullen. Bij de oudere test een cijfer aan het eind. Ons oefenpakket bevat een complete training voor elke versie.

Remeha als werkgever

Remeha staat voor duurzaamheid en innovatie. Of je nu op kantoor werkt of juist als service technicus voor iedereen staat connectiviteit centraal. Je werkt in een internationale organisatie (BDR Thermea) die zicht richt op verwarming en sanitair warmwatersystemen.

Binnen Remeha is er volop ruimte voor Young Professionals. Zo kan je een traineeship volgen of een stage. Bij Remeha kan je in de volgende gebieden aan de slag:

  • IT
  • Techniek
  • Sales & Marketing
  • R&D
  • HR

Sollicitatieprocedure bij Remeha

De sollicitatieprocedure bij Remeha ziet er meestal zo uit:

  1. Stuur jouw motivatiebrief en cv in aan de hand van een openstaande vacature.
  2. Het eerste kennismakingsgesprek.
  3. Maak een PiCompany assessment.
  4. Het tweede gesprek.
  5. Teken de arbeidsovereenkomst.

Zorg dat je elke stap in de sollicitatieprocedure goed voorbereidt. Dat kan je doen door artikelen op deze website te lezen, zoals:

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu de Remeha Test oefenen voor 34,99