TenCate Assessment oefenen

Zorg dat je het TenCate assessment goed oefent. Want dit is een harde eis om aangenomen te worden. Koninklijke TenCate maakt momenteel gebruik van de PiCompany Connector Ability. Dit is een moeilijke test met veel specifieke vragen. Ons oefenpakket bereid je daar perfect op voor.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

TenCate oefentest

Probeer onze gratis TenCate oefentoets. Deze oefentoets is gebaseerd op de Connector Ability. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je op het echte assessment kunt verwachten.

TenCate assessment

TenCate assessment oefenenHet Koninklijke TenCate assessment is oorspronkelijk ontwikkeld door PiCompany. PiCompany is één van de grootste aanbieders van assessments in Nederland. De test die zij hebben ontwikkeld heet de Connector Ability Test. Daar zijn meer versies van in omloop maar ze hebben redelijk veel overlap. Ons oefenpakket bevat trainingen die jou op elke versie voorbereiden.

Over TenCate

Vroeger was TenCate één bedrijf dat zich bezighield met het produceren van speciale, technische textiel. Tegenwoordig bestaat TenCate uit vijf verschillende bedrijven:

  1. TenCate Protective Fabrics
  2. TenCate Grass
  3. TenCate Outdoor Fabrics
  4. Integris (TenCate Advanced Armour)
  5. Toray (TenCate Advanced Composites) 

Sollicitatieprocedure bij TenCate

De sollicitatieprocedure ziet er meestal als volgt uit:

  1. Stuur jouw motivatiebrief en cv in.
  2. Eerste gesprek en rondleiding op locatie.
  3. Tweede arbeidsvoorwaardelijke gesprek
  4. Maak een PiCompany assessment.

Zorg dat je elke stap in de sollicitatieprocedure goed voorbereidt. Dat kan je doen door artikelen op deze website te lezen, zoals:

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge