TenneT Assessment oefenen

Zorg dat je het TenneT assessment goed oefent. Want dit is een harde eis om aangenomen te worden. TenneT maakt momenteel gebruik van de PiCompany Connector Ability. Dit is een moeilijke test met veel specifieke vragen. Ons oefenpakket bereid je daar perfect op voor.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

TenneT oefentest

Probeer onze gratis TenneT oefentoets. Deze oefentoets is gebaseerd op de Connector Ability. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je op het echte assessment kunt verwachten.

TenneT assessment

TenneT Assessment OefenenHet TenneT assessment is oorspronkelijk ontwikkeld door PiCompany. PiCompany is één van de grootste aanbieders van assessments in Nederland. De test die zij hebben ontwikkeld heet de Connector Ability Test. Daar zijn meer versies van in omloop maar ze hebben redelijk veel overlap. Ons oefenpakket bevat trainingen die jou op elke versie voorbereiden.

Over TenneT

In Nederland en een groot deel van Duitsland wordt 24/7, 365 dagen per jaar de elektriciteit door TenneT geleverd. Met de energietransitie in het verschiet, liggen er grote uitdagingen en kansen voor TenneT. Daarvoor zijn de volgende strategische doelen van belang:

  • Stimuleren van mensen en de organisatie
  • Vooruitbrengen van de energietransitie
  • Leveringszekerheid, vandaag en morgen
  • Financiële gezondheid waarborgen

Sollicitatieprocedure bij TenneT

De sollicitatieprocedure ziet er meestal als volgt uit:

  1. Stuur jouw motivatiebrief en cv in.
  2. Antwoord van TenneT.
  3. Eén of twee gesprekken.
  4. PiCompany assessment voor leiderschapsfuncties.
  5. Arbeidsvoorwaardengesprek.

Zorg dat je elke stap in de sollicitatieprocedure goed voorbereidt. Dat kan je doen door artikelen op deze website te lezen, zoals:

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge