TNT assessment oefenen

Moet jij een TNT assessment maken? De uitslag van het TNT assessment bepaalt of jij aangenomen wordt. Het assessment wordt afgenomen door Vidacto. Er zijn verschillende versies van deze test maar meestal heet dit de Adaptieve Capaciteitentest of Algemene Intelligentietest. Met ons oefenpakket kan je dit perfect voorbereiden.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

TNT oefentoets

Probeer een oefentoets voor Vidacto. De Adaptieve Capaciteitentest is het assessment dat TNT gebruikt om kandidaten te toetsen.

TNT als werkgever

TNTTNT is een grote werkgever waar veel ruimte is voor ontwikkeling. Je kunt hier niet alleen in de logistiek werken maar ook in operations, security, marketing & sales, hr, communicatie en nog veel meer. Voor de meeste kantoorfuncties moet je een assessment maken. Dit wordt dus door Vidacto afgenomen.

TNT assessment

Het TNT assessment wordt afgenomen door Vidacto. Vidacto koopt het assessment eigenlijk weer in bij Ixly. Daarom kan je deze termen door elkaar gebruikt zien worden in jouw uitnodiging. Het gaat er om dat je de Adaptieve Capaciteitentest (ACT), Algemene Intelligentie of WO selectietest moet maken. 

Het assessment bestaat altijd uit een persoonlijkheidstest. Deze persoonlijkheidstest hoef je niet te oefenen. Je moet een persoonlijkheidstest gewoon zo eerlijk mogelijk invullen. Deze testen zijn wetenschappelijk goed onderbouwd. Als jij eerlijk bent, krijg je de beste uitslag. 

De capaciteitentest van Vidacto bestaat meestal uit vier onderdelen:

Heel soms moet je nog stroomdiagrammen of syllogismen maken. Daarom zitten die ook in je pakket. Maar over het algemeen heb je die niet nodig! Kijk dus goed in jouw uitnodiging of je deze onderdelen echt moet maken.

Andere testen

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Vidacto assessment oefenen voor 34,99