Bartiméus assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Bartiméus? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. De test wordt ontwikkeld door Hrorganizer en afgenomen door Bartiméus. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies binnen Bartiméus. Start dus vandaag nog met oefenen.

Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons FMCG of totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Bartiméus oefentoets

Probeer onze gratis Bartiméus test. Hierin vind je de verschillende onderdelen die je op het echte assessment kan krijgen. Zo krijg je een goed beeld van de werkelijke test. Veel succes!

Werken bij Bartiméus

Bartiméus AssessmentBartiméus is er voor iedereen die slechtziend of blind is. Daarom heeft Bartiméus eigen scholen, woonvoorzieningen en dagbestedingen. Iedereen verdient een goed leven en dat staat bij Bartiméus centraal. 

Sollicitatieprocedure

Bartiméus heeft een vaste sollicitatieprocedure die er als volgt uitziet:

Afhankelijk van jouw functie moet je ook een assessment maken. Lees goed jouw uitnodiging door, want niet iedereen maakt het assessment. Het is natuurlijk zonde als je een assessment oefent zonder dat het nodig is.

Het assessment

Dit bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Het assessment van Bartiméus wordt afgenomen door HRorganizer. Dit is eigenlijk dezelfde test die Aon gebruikt. Je kan daarom ook dezee website tegenkomen als je jouw assessment moet maken. 

Dit is een vrij pittig assessment dat ook nog eens uniek is. Geen enkel andere test heeft de bijzondere vorm van inductief redeneren die hierin zit. Daarom is het heel belangrijk om dit specifiek voor te bereiden. Dat kan je natuurlijk doen met ons HRorganizer oefenpakket. Daar zie je ook voorbeelden staan van deze (bijzondere) vragen.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Bartiméus oefenen voor 34,99